COSMELIA (Perfumes & Cosmetics) ΧΥΜΑ ΚΟΛΟΝΙΕΣ

COSMELIA (Perfumes & Cosmetics) ΧΥΜΑ ΚΟΛΟΝΙΕΣ

Αρωματοποιία - Αρώματα, Είδη δώρων - Παιχνίδια, Αισθητικοί - Ινστιτούτα, Καλλυντικά

Κατηγορίες

Οσίου Δαυίδ 13, ΤΚ: 12137, Περιστέρι

Διεύθυνση

2105741656

Τηλέφωνο

6948043037

Κινητό

2117259747

Fax

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

29

χρόνια

σε λειτουργία

Είναι Ελληνική εταιρεία αρωμάτων.
Έχει 25 χρόνια στον χώρο και κατέχει σημαντική θέση στην παραγωγή και εμπορία καλλυντικών προϊόντων και αρωμάτων. Ιδρύθηκε στο Μοσχάτο το 1994 και από το 2000 και μέχρι σήμερα, εδρεύει στο Περιστέρι.

Από την αρχή της μακρόχρονης πορείας τους, τόσο η ΕΠΑΜ ΜΕΝΟΥΝΟΣ που ιδρύθηκε το 1900 και είναι η πρώτη αρωματοποιία στην Ελλάδα  όσο και η COSMELIA προσφέρουν αρώματα και καλλυντικά καθημερινής χρήσης και υψηλής ποιότητας, πάντα με πηγή έμπνευσης τη φύση και το περιβάλλον.


Με αυτό τον τρόπο, τα αρώματα εδραιώνονται στις προτιμήσεις των καταναλωτών, και η Εταιρεία αναπτύσσεται και κατορθώνει να προσφέρει προστιθέμενη αξία σε καταναλωτές,και πελάτες.


Η δραστηριότητά μας επικεντρώνεται στους κλάδους καλλυντικών και αρωμάτων. Διαθέτουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.
Η παρουσία της εταιρείας έχει να επιδείξει συνεργασίες με μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων καλλυντικών προϊόντων – με μεγάλο αριθμό αρωματοπωλείων – φαρμακαποθήκες.
 

Στην COSMELIA, τα προϊόντα που παράγουμε και διανέμουμε ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες:
 

 • Κολόνιες καθημερινής χρήσης, περιποίησης και φροντίδας.
 • Χύμα Αρώματα.
 • Εσάνς.
 • Φυτικά και Αιθέρια έλαια.
 • Αρωματικά σαπούνια.
 • Υλικά συσκευασίας (περιέκτες αρωμάτων, γυάλινα και πλαστικά φιαλίδια, βαλβίδες κ.α.).
 • Προϊόντα σώματος (αδυνατιστικές κρέμες, perfume body losion, perfume shower gel)
 • Προϊόντα μαλλιών ( βαφές μαλλιών, ανδρικές βαφές μαλλιών, lotion κατά της τριχόπτωσης, ύδωρ κινίνης, σκόνη ντεκαπάζ)
 • Κολόνιες (χύμα κολόνιες, Cosmelia Eau de Perfume, κολόνιες σε αμπαλάζ, φυσικά αρώματα)
 • Καλλυντικά ευρείας κατανάλωσης (είδη προσωπικής περιποίησης και φροντίδας)
 • Αρωματικά χώρου.


Το μεγαλύτερο μέρος αυτών των προϊόντων είναι παράγονται από την ίδια την εταιρεία στις παραγωγικές μονάδες της. Η εταιρεία διαθέτει 2 εμπορικά σήματα:
α) ΕΠΑΜ. ΜΕΝΟΥΝΟΣ, με αναγνωρίσιμα προϊόντα κολόνιας και
β) COSMELIA, με καλλυντικά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης.


Στόχοι & στρατηγική

Σήμερα, ύστερα από 25 χρόνια επιτυχημένης /δημιουργικής παρουσίας μας (στο χώρο των καλλυντικών) ο στόχος για την παραγωγή και εμπορία καλλυντικών προϊόντων παραμένει πιο ζωντανός από ποτέ.Στο όλο και πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον της αγοράς, εμείς παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και σε προσιτές τιμές κερδίζοντας καθημερινά όλο και περισσότερο τις προτιμήσεις των καταναλωτών μας.
 

Το προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο είναι σημείο αναφοράς, έτσι στόχος μας είναι, μέσα από την έρευνα και την τεχνολογική εξέλιξη, να δημιουργούμε νέα προϊόντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και τις ανάγκες του αγοραστικού μας κοινού. Επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό και εργαζόμαστε καθημερινά με κοινούς στόχους για την επίτευξη των στρατηγικών μας ανάπτυξης. Μέσα σε ασφαλές περιβάλλον δημιουργούμε προϋποθέσεις ανάπτυξης και εξέλιξης των ανθρώπων μας. Οι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού με τους συνεργάτες μας, τους προμηθευτές μας και τους πελάτες μας προσδιορίζουν τις αξίες της εταιρείας που εγγυώνται σε μεγάλο βαθμό την υλοποίηση των στόχων μας.


Οι πελάτες μας
Η καθημερινή σχέση της COSMELIA με τους πελάτες της δημιουργεί προστιθέμενη αξία στο εμπορικό της χαρτοφυλάκιο.
Διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο διανομής με 800 περίπου σημεία πώλησης στην Ελλάδα.

Τα σημεία αυτά περιλαμβάνουν κυρίως καταστήματα καλλυντικών, αρωματοπωλεία, φαρμακεία καθώς επίσης και μικρά σημεία πώλησης προϊόντων ευρείας κατανάλωσης.

Το Τμήμα Πωλήσεων μας, είναι στελεχωμένο από έμπειρους πωλητές,που πραγματοποιούν καθημερινά επισκέψεις στα σημεία πώλησης.
Αυτή η καθημερινή σχέση είναι πηγή ευθύνης, χαρακτηρίζεται από ακεραιότητα και σεβασμό προς τους πελάτες και μας καθιστούν ως τους πλέον ιδανικούς συνεργάτες.

 


Photo Gallery

Σχόλια

comments powered by Disqus

Ωράριο:

Δευτέρα: -

Τρίτη: -

Τετάρτη: -

Πέμπτη: -

Παρασκευή: -

Εξυπηρετεί:

Νομός Αττικής, ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Χώρος Parking:

Ναι

Wifi:

Ναι

Βρείτε μας και εδώ