Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Γραφεία Τελετών

Κατηγορίες

Τζων Κέννεντυ 172, ΤΚ: 12136, Περιστέρι

Διεύθυνση

2105777288, 2105746321

Τηλέφωνο

6944283499

Κινητό

2130310082

Fax

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

Γραφείο Τελετών.
 

Στις δύσκολες στιγμές της λύπης, είμαστε δίπλα στους συγγενείς με διακριτικότητα, προσφέροντας κάθε δυνατή βοήθεια. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που μας έχει ανέδειξε, στη μακρόχρονη πορεία μας στο χώρο. Κάθε οικογένεια έχει το δικό της τρόπο σκέψης και φροντίδας για τα αγαπημένα της πρόσωπα, με την πείρα μας και τις υποδείξεις σας φροντίζουμε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν το τελειότερο αποτέλεσμα.
 

Αναλαμβάνουμε ό,τι έχει σχέση με την τελευταία φροντίδα του αγαπημένου σας προσώπου.

Οταν βρεθείτε σ' αυτή τη θέση, πρώτο σας μέλημα είναι το πιστοποιητικό θανάτου. Δεύτερο μέλημα, είναι ο ρουχισμός για το τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου σας προσώπου.
 

Αναλαμβάνουμε εμείς όλα τα υπόλοιπα ... όπως μεταφορά της σωρού, ντύσιμο, στόλισμα, μακιγιάζ,. Φροντίζουμε για όλα τα απαραίτητα έγγραφα που θα σας διευκολύνουν στη συναλλαγή σας με τον εκάστοτε ασφαλιστικό φορέα και τη διαγραφή του από το Δημοτολόγιο που ανήκει.
 

Εκτυπώνουμε και τοιχοκολλούμε τα αναγγελτήρια και καταχωρούμε την αγγελία θανάτου στις εφημερίδες της επιλογής σας.

Σας παρέχουμε αρκετές επιλογές διακόσμησης του Ι. Ναού, πάντα σε συνεργασία με εσάς για την προσωπική σας σφραγίδα. Τα λουλούδια, που θα συντροφεύσουν τον αγαπημένο σας στην τελευταία του κατοικία, είναι δικής σας επιλογής.
 

Ο στόλος μας αποτελείται από νεκροφόρες  Mercendes, τελευταίας τεχνολογίας και όχι κάποιο άλλο μεταφορικό μέσο που δεν θα αρμόζει στην περίσταση.
 

Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι ότι καθ' όλη τη διάρκεια της τελετής, υπάρχουν παντού ειδικευμένα άτομα του γραφείου μας, που σας κατευθύνουν και σας διευκολύνουν, σε αναγνώριση της συναισθηματικής φόρτισης που σας βαρύνει ...
 

Είμαστε απόλυτα ευαισθητοποιημένοι στον τρόπο χειρισμού και της συμπεριφοράς μας, ανάλογα με τις απαιτήσεις ης οικογένειας αυτές τις δύσκολες ώρες.


Παρέχουμε τις εξής υπηρεσίες:
 

  • Φέρετρα Εισαγωγής
  • Φέρετρα Ελληνικά
  • Αυτοκίνητα μεταφοράς Νεκτροφόρες
  • Άνθη φερέτρου
  • Στολισμός Κηδείας
  • Στεφάνια
  • Δίσκοι Μνημοσύνων
  • Στολισμοί Μνημοσύνων


Επισκεφτείτε επίσης telefteafrontida.gr


Photo Gallery

Σχόλια

comments powered by Disqus

Ωράριο (μέρες):

Καθημερινά

Ωράριο (ώρες):

24ωρο

Εξυπηρετεί:

ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, Νομός Αττικής, ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Βρείτε μας και εδώ