ΣΟΥΣΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΣΟΥΣΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Ουρολόγοι, Χειρουργοί, Ανδρολόγοι

Κατηγορίες

Παν. Τσαλδάρη 97 & Θηβών, ΤΚ: 12134, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Διεύθυνση

2105748583, 6944833700

Τηλέφωνο

2105748583

Fax

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος.


Βιογραφικό

Ο Χειρουργός- Ουρολόγος ΣΟΥΣΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ολοκλήρωσε τις πτυχιακές του σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της CRAIOVA, με βαθμό πτυχίου ΑΡΙΣΤΑ (10).


Στην συνέχεια εκπαιδεύτηκε στην Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Σάμου.
Το 1990-1994 θήτευσε στην Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός μετέχοντας ενεργά στο πρώτο Ανδρολογικό Ιατρείο σε Δημόσιο Νοσοκομείο στην Ελλάδα με την καθοδήγηση του Dr. Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνου.


Ανοίγοντας το 1994 το ιδιωτικό του Ιατρείο στο Περιστέρι ήταν ο πρώτοςπου έφερε την ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΑ στην Δυτική Αττική.
Μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις σε Παγκόσμια ,Πανευρωπαϊκά  και Ελληνικά Ουρολογικά Συνέδρια.
Ο Ιατρός ομιλεί άπταιστα Αγγλικά,Ρουμάνικα και Αραβικά.

Δεμένος συναισθηματικά  με τη Δυτική Αττική και τους κατοίκους της, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες τουμε σεβασμό στον άνθρωπο σεβόμενος τον όρκο του Ιπποκράτη.


 

Η Ουρολογία είναι η χειρουργική ειδικότητα που ασχολείται με τη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος ανδρών και γυναικών καθώς και των παθήσεων του γεννητικού συστήματος του άνδρα. Πιο συγκεκριμένα η Ουρολογία ασχολείται με τις παθήσεις των νεφρών, ουρητήρων, ουροδόχου κύστης και ουρήθρας σε άνδρες και γυναίκες καθώς επίσης και με τις παθήσεις των όρχεων, επιδιδυμίδων, σπερματοδόχων κύστεων, εκσπερματιστικώνπόρων, προστάτη αδένα και πέους σε άνδρες.

Η Ανδρολογία υποειδικότητα της Ουρολογίας ασχολείται με παθήσεις του γεννητικού συστήματος του άνδρα (προστάτης, όρχεις, πέος) όπως  προβλήματα γονιμότητας (κιρσοκήλη, προστατίτιδα, απόφραξη πόρων κ.α.) και σεξουαλικής λειτουργίας (στυτική δυσλειτουργία, πρόωρη εκσπερμάτιση, έλλειψη επιθυμίας) καθώς και ανατομικά προβλήματα (κάμψεις πέους, φιμώση, βραχύ χαλινού, επιμήκυνση πέους).

 

Ιατρεία

Παν. Τσαλδάρη 97 & Θηβών, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Τηλ. 2105748583
Κιν. 6944833700

 

Σμύρνης 31, ΑΙΓΑΛΕΩ
Τηλ. 2105902869
Κιν. 6944833700


Photo Gallery

Video Gallery


Παν. Τσαλδάρη 97 & Θηβών, ΤΚ: 12134, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ωράριο (μέρες):

Δέχεται κατόπιν ραντεβού

Εξυπηρετεί:

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

e-aharnes e-aigaleo e-attica e-chaidari e-glyfada e-halandri e-ilion e-iraklio e-kalithea e-marousi e-neasmyrni e-peristeri e-petroupoli e-pireas

Μπείτε εύκολα στον οδηγό πόλης που ψάχνετε

e-aharnes e-aigaleo e-attica e-chaidari e-glyfada e-halandri e-ilion e-iraklio e-kalithea e-marousi e-neasmyrni e-peristeri e-petroupoli e-pireas

Βρείτε μας και εδώ