ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΝΙΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΝΙΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

2114014992

Τηλέφωνο

Αιμιλίου Βεάκη 41, ΤΚ: 12134, Περιστέρι

Διεύθυνση

E-mail

Λίγα Λόγια

13

χρόνια

σε λειτουργία

Ψυχολόγος.

Πτυχιούχος Ψυχολογίας Παντείου.
 

Ψυχοθεραπεία συστημικής προσέγγισης – Οικογενειακή θεραπεία.

(Εκπαίδευση στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (Α.Κ.Μ.Α.).
 

Δείτε εδώ, την αρθογραφία στο blog μου.
 

Ειδίκευση στην Συστημική Προσέγγιση.
 

Πρόκειται για μια σύγχρονη προσπάθεια σύνθεσης της πραγματικότητας ως «όλον» συνδέοντας τις διαφορετικές όψεις της και συσχετίζοντας τα κομμάτια του κόσμου σε ένα σύνολο.
 

Η συστημική θεωρία «βλέπει» τον άνθρωπο ως μια δυναμική οντότητα που εξελίσσεται μέσα στο περιβάλλον του, το επηρεάζει και επηρεάζεται από αυτό. Με απλά λόγια, ο ίδιος ο άνθρωπος είναι ένα σύστημα και βρίσκεται σε συνεχή αλληλεπίδραση με άλλα συστήματα με πρώτο και κυρίαρχο αυτό της οικογένειας.
 

Ο συστημικός θεραπευτής λοιπόν αντιλαμβάνεται τον θεραπευόμενo του μέσα στο πλαίσιο – περιβάλλον όπου ανήκει, οικογενειακό, εργασιακό, κοινωνικό, οικονομικό, πολιτισμικό. Χρησιμοποιεί ως εργαλείο τον εαυτό του μέσα στη θεραπευτική σχέση, την οποία συνδιαμορφώνει με τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που έχουν ζητήσει τη βοήθειά του.


Μαζί, με υπομονή και μέσα από μια σχέση συνεργασίας, θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε και να διαχειριστούμε τη δυσκολία σου. Τις αρνητικές σκέψεις, το άγχος, τις κρίσεις πανικού, τις φοβίες, τις ενοχές, την κατάθλιψη.  Μαζί, με κοινή προσπάθεια και σύμμαχό μας τη δύναμη της θέλησης, θα βρούμε λύσεις στο αδιέξοδο που σήμερα προβάλλει ανυπέρβλητο μπροστά σου.


Στο ιδιωτικό μου γραφείο στο Περιστέρι παρέχεται:
 

 • Ατομική Ψυχοθεραπεία
  Η ατομική ψυχοθεραπεία στο γραφείο μου γίνεται πρόσωπο με πρόσωπο, αντικριστά. Σκοπό έχει την υποστήριξη στα βήματα της ζωής που επιλέγει να βαδίσει ο θεραπευόμενος ή/και την θεραπεία μέσα από τη διαδικασία της συνεχούς διαφοροποίησης και ανάληψης προσωπικής ευθύνης.
   
 • Θεραπεία Ζεύγους
  Η θεραπεία ζεύγους είναι η μορφή ψυχοθεραπείας κατά την οποία συμμετέχει το ζευγάρι που επιθυμεί να βελτιώσει, να αλλάξει ακόμα και να τερματίσει με όμορφο τρόπο τη σχέση.
   
 • Θεραπεία Οικογένειας.
  Η θεραπεία οικογένειας είναι η μορφή ψυχοθεραπείας κατά την οποία συμμετέχει ολόκληρη η οικογένεια στη θεραπευτική διαδικασία. Η θεραπεία εστιάζεται στις σχέσεις που αναπτύσσουν τα μέλη της οικογένειας και με αυτόν τον τρόπο γίνεται μια προσπάθεια τόσο για προσωπική ανάπτυξη του κάθε ατόμου ξεχωριστά, όσο και για ανάπτυξη της λειτουργικότητας του συνόλου, της οικογένειας ως μια μικρή ομάδα.
   
 • Ομαδική Ψυχοθεραπεία
  Στην ομαδική ψυχοθεραπεία η συνεδρία γίνεται με μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Η ομαδική θεραπεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων που απαρτίζουν την ομάδα. Αποτέλεσμα αυτού είναι η ομάδα να αποτελεί μια μικρογραφία της κοινωνίας που κάθε άτομο ζει και συναναστρέφεται
   
 • Συμβουλευτική (ατόμου, ζευγαριού, εφήβων)

 

 

 


Photo Gallery

Σχόλια

Ωράριο:

Δευτέρα: -

Τρίτη: -

Τετάρτη: -

Πέμπτη: -

Παρασκευή: -

Ανοιχτό Τώρα

Εξυπηρετεί:

Wifi:

Ναι

Βρείτε μας και εδώ