MUSIC ROAD - U NICK DANCE ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

MUSIC ROAD - U NICK DANCE ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Μουσικές Σπουδές - Ωδεία, Σχολές Χορού - Μπαλέτο, Ιδιαίτερα Μαθήματα

Κατηγορίες

1) Αιτωλών 13, Πλ. Δέγλερη, ΤΚ: 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Διεύθυνση

2) Σαπφούς 91, Πλ. Κύπρου, ΤΚ: 17676, ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Διεύθυνση

1) 2105763194, 2) 2109599947

Τηλέφωνο

Website

Προσφορές 3

Λίγα Λόγια

Το Music Road είναι ένας Σύλλογος Μουσικής Εκπαίδευσης ο οποίος έχει ως στόχο να προάγει τη μουσική παιδεία και να την καταστήσει προσιτή σε όλους.

Τα μαθήματα είναι ομαδικά αλλά και ιδιαίτερα με μοντέρνες και διαδραστικές μεθόδους διδασκαλίας. Εκτός απ’ το καλλιτεχνικό αισθητήριο του παιδιού, καλλιεργούν την ομαδικότητα, τον ευγενή ανταγωνισμό, συναγωνισμό και συμβάλουν στην κοινωνικοποίηση του.

Το παιχνίδι είναι ένα μεγάλο μέρος της διδασκαλίας του M.R. Πιστεύουμε ότι μέσα από ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, τα παιδιά μέσω της διασκέδασης συγκεντρώνονται αποτελεσματικότερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επίσης κατανοούν βαθύτερα τις πληροφορίες που λαμβάνουν ως «κανόνες» του κάθε παιχνιδιού γιατί χρειάζεται να τις ανακαλούν διαρκώς στο μυαλό τους.


Προκειμένου τα παιδιά να την χρησιμοποιούν για ηλεκτρονικά παιχνίδια, μέσα δικτύωσης κ.α. Στο M.R. μαθαίνουν να την χειρίζονται εποικοδομητικά μέσω synthesizers, tablets, υπολογιστών, πεταλιέρες κλπ. και να παίζουν μουσική από αυτά, ακόμα και απ΄ το τηλέφωνο τους.


Στo Professional Class του M.R., τα μαθήματα γίνονται ιδιαίτερα, από καταξιωμένους και ενεργούς μουσικούς και οδηγούν τους μαθητές σε επαγγελματικά επίπεδα performing και teaching. Ο κύκλος σπουδών περιλλαμβάνει μια σειρά υποχρεωτικών και προαιρετικών μαθημάτων πέραν του οργάνου, όπως θεωρία, Αρμονία, Αντίστιξη, Φούγκα, Μοντέρνα σύνθεση, Dictee (γραφή παρτιτούρας εξ΄ ακοής), Εργαστήρια “play in a band”, Μουσική παραγωγή, Προγραματική-Κινηματογραφική μουσική, Programming (synthesizers), Sound design, Ειδικό τμήμα προετοιμασίας για το Πανεπιστήμιο της Μουσικολογίας και Δραματικές σχολές (τραγούδι- ερμηνεία).


Διδάσκονται μαθήματα
 

 • Μουσικών οργάνων κλασικών και μοντέρνων
 • Μαθήματα κιθάρας
 • Μαθήματα Πιάνου
 • Μαθήματα Φωνητικής
 • Μαθήματα Ντραμς
 • Μαθήματα Σαξοφώνου
 • Μαθήματα Τρομπέτας
 • Θεωρητικά μαθήματα (θεωρία,αρμονία,αντίστιξη,φούγκα,μοντέρνα σύνθεση), Dictée (γραφή παρτιτούρας έξ’ακοής)
 • Χορωδία
 • Εργαστήρια «play in a band» (μουσικά σύνολα)
 • Sound design-programming
 • Κινηματογραφική-προγραμματική μουσική
 • Junior Class – Μουσικοκινητική (για παιδιά από 18 μηνών και άνω)
 • Προετοιμασία για εισαγωγή σε Δραματικές Σχολές (τραγούδι-ερμηνεία)


Στον νέο σύλλογο στο Περιστέρι λειτουργούν και τμήματα χορών Latin, Tango, Hip Hop, Σύγχρονο, Μπαλέτο, Musical σε συνεργασία με το Unick Dance School.
 

To Unick dance school είναι ένας σύλλογος χορού μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με έδρα το Περιστέρι. Στην σχολή χορού διδάσκονται μεγάλο εύρος χορών και μουσικών οργάνων σε συνεργασία με το Music Road για παιδιά και ενήλικες, αρχάριους ή προχωρημένους.

Ο χορός είναι μια δραστηριότητα που εκτός από την σωματική και διανοητική ανάπτυξη, ευνοεί και τη διαμόρφωση του χαρακτήρα. Η μουσική συμβάλλει στην ψυχική ισορροπία και προκαλεί θετικά συναισθήματα.

Όραμά μας είναι να αποτελέσουμε το περιβάλλον που θα προσφέρει άριστη σωματική και ψυχική ανάταση και αγάπη για το χορό και τη μουσική. Να εμπνεύσουμε και να εκπαιδεύσουμε μαθητές με υψηλή και άρτια τεχνική από καταξιωμένους επαγγελματίες του είδους.

Στόχος μας η σωστή και ασφαλής εκπαίδευση των μαθητών μας και η ανάδειξη της αγάπης τους για το χορό και τη μουσική ως μέσο ευγενούς έκφρασης και δημιουργίας.

Στην σχολή  μας διδάσκονται:
Latin , Argentine Tango,  Κλασικό Μπαλέτο, Σύγχρονος Χορός, Musical, Hip Hop, Tumbao.


Δοκιμαστικά μαθήματα.
Μπορείτε εάν το επιθυμείτε να κάνετε μια ώρα δωρεάν δοκιμαστικό σε όποιο μάθημα σας αρέσει.
 

Βρείτε μας στο facebook
 

Music Road Περιστέρι
Music Road Καλλιθέα
U Nick Dance Περιστέρι
 

uni03

 

 


Photo Gallery

Σχόλια

comments powered by Disqus

Ωράριο:

Δευτέρα: -

Τρίτη: -

Τετάρτη: -

Πέμπτη: -

Παρασκευή: -

Εξυπηρετεί:

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Βρείτε μας και εδώ