ΛΕΝΙΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ DIET OVER ALL

ΛΕΝΙΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ DIET OVER ALL

Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι, Τροφική Δυσανεξία - Παχυσαρκία

Κατηγορίες

Αισώπου 1, ΤΚ: 12461, Χαϊδάρι

Διεύθυνση

2121069427

Τηλέφωνο

6992360395

Κινητό

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

12

χρόνια

σε λειτουργία

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Λένια Φραγκίσκου

Έχει ιδιωτικό γραφείο στο Χαϊδάρι από το 2008. Παράλληλα, έχει πτυχίο από το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης, από το έτος 2007.  

 

Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν, όπου της δόθηκε η ευκαιρία να έρθει σε επαφή τόσο με γιατρούς όσο και με ασθενείς σε κλινικές καταστάσεις, γεγονός που τη βοήθησε να εμπλουτίσει την κλινική της εμπειρία στη διαιτολογία.


Η διαιτολόγος - διατροφολόγος Λένια Φραγκίσκου σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο χώρο της διατροφής και διαιτολογίας όπως λιπομέτρηση, μέτρηση σπλαχνικού λίπους, μέτρηση βασικού μεταβολισμού, μέτρηση μυϊκής μάζας και υγρών, εκτίμηση οστικής πυκνότητας, κ.ά.

Εξειδικεύεται στις διατροφικές διαταραχές και την παχυσαρκία.

Στο γραφείο της στο Χαϊδάρι παρέχονται εξατομικευμένα διαιτολόγια για εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν.  

Στόχος της διαιτολόγου – διατροφολόγου είναι η αντιμετώπιση φυσιολογικών ή παθολογικών καταστάσεων που χρήζουν διατροφική εκπαίδευση, απλών περιπτώσεων υπέρβαρων ατόμων, και περιπτώσεων ατόμων με διατροφικές διαταραχές, καθώς επίσης και η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού για την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας και όχι μόνο. Ειδικότερα, αναλαμβάνει τη διατροφική υποστήριξη αθλητών και αθλητικών ομάδων, το διατροφικό σχεδιασμό και αξιολόγηση του μενού και τη συμβουλευτική επιχειρήσεων του χώρου εστίασης, καθώς επίσης συμμετέχει και οργανώνει η ίδια ενημερωτικές δράσεις και εκπαιδευτικές ημερίδες σε σχολεία απευθυνόμενα είτε σε μικρούς είτε σε μεγάλους.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες
 

  • Πρόγραμμα Ελέγχου Βάρους
  • Ανάλυση Σύστασης Σώματος
  • Μέτρηση Αντιοξειδωτικού Στρες
  • Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού


Παρέχει και κατ' οίκον θεραπεία σε κάποιον ασθενή που δεν μπορεί να κινηθεί. 


Photo Gallery

Σχόλια

comments powered by Disqus

Εξυπηρετεί:

Νομός Αττικής

Τρόποι Πληρωμής:

Μετρητά, Πιστωτική κάρτα, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Βρείτε μας και εδώ