ΛΕΥΚΟΓΡΑΜΜΗ δημιουργίες

ΛΕΥΚΟΓΡΑΜΜΗ δημιουργίες

2105759497, 2105152330, 2105147467

Τηλέφωνο

Θεμιστοκλέους 52 & Θεοκρίτου 34, ΤΚ: 12134, Περιστέρι

Διεύθυνση

E-mail

Λίγα Λόγια

41

χρόνια

σε λειτουργία

Με αφετηρία το 1983 και αντικείμενο τον εξοπλισμό και την διακόσμηση εσωτερικών χώρων οικιακών και επαγγελματικών, προσπαθούμε καθημερινά να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες, στην καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής και στο στυλ διακόσμησης που ακολουθείτε.
Το πάθος μας και η αγάπη μας για τέλεια εναρμονισμένα σύνολα, μας ωθούν σε καινοτόμα προϊόντα σκίασης και διακόσμησης οικιακών-επαγγελματικών χώρων. Υφάσματα κουρτινόξυλα ραφές συνθέτουν το σκηνικό.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε: Υφάσματα και κουρτίνες με όλα τα συστήματα ανάρτησης και σκίασης χειροκίνητα ή ηλεκτρικά. Επίσης θα βρείτε τμήμα για επαγγελματικό ιματισμό και όλα αυτά με τις καλύτερες παροχές ραφής και τοποθέτησης.

Έχοντας πλέον συμπληρώσει τριάντα έτη σταθερά ανοδικής πορείας στον χώρο των λευκών ειδών και του υφάσματος, εγγυόμαστε την αμεσότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επιλέξουν για το σπίτι τους το «ιδανικό» από μία ευρεία γκάμα σχεδίων, χρωμάτων και τιμών σε όλα τα είδη και για όλα τα γούστα!

Στόχος μας είναι μόνο οι απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες! Βάζουμε όλο μας το μεράκι και την εμπειρία προκειμένου να επιτυγχάνουμε πάντοτε το τέλειο αποτέλεσμα!
Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των καιρών, συνεχίζουμε την σταθερή αυτή τριακονταετή πορεία μας και ηλεκτρονικά ανανεώνοντας το ραντεβού μας και προσφέροντας σας αξιόπιστα προϊόντα – υπηρεσίες σε πολύ ελκυστικές τιμές, με τον ίδιο ζήλο, το ίδιο μεράκι, την ίδια εμπειρία.


Photo Gallery

Σχόλια

Ωράριο:

Δευτέρα: -

Τρίτη: - , -

Τετάρτη: -

Πέμπτη: - , -

Παρασκευή: - , -

Σάββατο: -

Εξυπηρετεί:

Τρόποι Πληρωμής:

Μετρητά, Αντικαταβολή, e-banking (οι λογαριασμοί μας βρίσκονται στο e-shop), με όλες τις χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Visa Electron, V-pay, MasterCard, UnionPay και Maestro εκτός American Express, Diners, Discover Card. Στις διαδικτυακές πωλήσεις επιπρόσθετα πληρωμή και με Paypal

Wifi:

Ναι

Βρείτε μας και εδώ