ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ¨Ο ΑΕΤΟΣ¨ KUNG FU

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ¨Ο ΑΕΤΟΣ¨ KUNG FU

Πολεμικές Τέχνες, Γυμναστήρια, Γυμναστήρια, Αθλητικές Εγκαταστάσεις, Yoga

Κατηγορίες

Τηλεμάχου 70, Λόφος Αξιωματικών (έναντι Ιερού ναού Αγίας Αναστασίας), ΤΚ: 12136, Περιστέρι

Διεύθυνση

2105719948

Τηλέφωνο

6978609843

Κινητό

Website

Λίγα Λόγια

7

χρόνια

σε λειτουργία

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του αθλητικού συλλόγου Περιστερίου "Ο ΑΕΤΟΣ".

Ο σύλλογός μας είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wu Shu Kung Fu και είναι αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
 

Στις μέρες μας όπου η εγκληματικότητα αυξάνεται καθημερινά, εμείς στοχεύουμε να σας προσφέρουμε μέσω της εξάσκησης, τα απαραίτητα εκείνα εφόδια που χρειάζεστε για να θωρακίσετε τον εαυτό σας απέναντι στις φυσικές ή πνευματικές προκλήσεις και τις εντάσεις της καθημερινότητας. Σας μαθαίνουμε ένα πλήρες σύστημα αυτοάμυνας και ενισχύουμε συνολικά την υγεία, την ικανότητα, τη δύναμη και την ποιότητα ζωής των μαθητών μας.
 

Μέσω της εξάσκησης θα αποκτήσετε δύναμη, θα γίνετε πιο ευέλικτοι, θα αναπτύξετε την συγκέντρωση και την αποφασιστικότητά σας, παράλληλα θα μάθετε να διαχειρίζεστε το στρες.

Ο σύλλογος μας συμμετέχει σε όλα τα διασυλλογικά και Πανελλήνια πρωταθλήματα όπου διοργανώνει η Ελληνική ομοσπονδία Wu Shu Kung Fu.
Έτσι οι αθλητές μας μέσω της συμμετοχής τους μοριοδοτούνται στις πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή στους στα πανεπιστήμια.

 

Kung Fu για ενήλικες
 

Ο όρος Kung Fu κυριολεκτικά αναφέρεται σε κάθε δραστηριότητα ή ικανότητα, η οποία καλλιεργείται και τελειοποιείται με μεθοδική και πειθαρχημένη εξάσκηση.
 

Το Eagle Claw Kung Fu φημίζεται για την πλούσια ύλη του, για τις πολυάριθμες και περίτεχνες τεχνικές του και είναι κατάλληλο για όλους, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.
 

Το Kung Fu διδάσκεται μέσα από ένα ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και εκμάθησης, και προσφέρει στον ασκούμενο εκτός από ένα πλήρες σύστημα αυτοάμυνας, την βελτίωση της φυσικής του κατάστασης, την ενίσχυση της σωματικής και πνευματικής του υγείας, της αυτοπεποίθησης, καθώς επίσης, όλων εκείνων των στοιχείων στα οποία στηρίζεται η φιλοσοφία των Κινέζικων πολεμικών τεχνών.
 

Αποκτάς μέσω του Kung Fu: Βελτίωση του μυϊκού συντονισμού, καλύτερη ισορροπία, αυξημένη αερόβια ικανότητα, ενέργεια και αντοχή, ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, μυϊκή ενδυνάμωση και ευλυγισία, βελτίωση της πνευματικής συγκέντρωσης και της πειθαρχίας, διαχείριση του στρες και του άγχους.

 

Kungfu για παιδιά
 

Στη σύγχρονη εποχη όπου ζούμε είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη τα παιδιά να ασχοληθούν με μια μέθοδο που θα τους προσφέρει ασφάλεια, ικανοποίηση, αυτοπειθαρχία, μαχητικές δεξιότητες, εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και στις δυνάμεις τους, περιορισμό της επιθετικότητάς τους, ενδυνάμωση του μυϊκού τους συστήματος και της φυσικής τους κατάστασης.
 

Τα οφέλη που προσφέρει στα παιδιά η εξάσκηση στο kungfu είναι πάρα πολλά, με κυριότερο τη βελτιστοποίηση της σωματικής και πνευματικής τους υγείας.
 

Όταν τα παιδιά ξεκινούν την εξάσκηση τους σε μικρή ηλικία, εκτονώνονται με αποτέλεσμα να αποβάλλουν την ενέργεια και να διακρίνονται για τον ειρηνικό τρόπο ζωής τους.
 

Στόχος του συλλόγου Αετός είναι μέσω της σωστής και ασφαλούς άσκησης, να επιτύχουμε όλα τα παραπάνω και παράλληλα να προσφέρουμε στα παιδιά ένα ισχυρό σύστημα αξιών.

18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

aetos

aetos2


Wu Style Tai Chi Chuan
 

Το Tai Chi Chuan  είναι η διασημότερη πολεμική τέχνη. Παρέχει πολλά οφέλη στην υγεία μας, ως ήπιας μορφής αναζωογονητική άσκηση.
 

Δεν απαιτεί διαίτερες σωματικές ικανότητες, κατορθώνει και ισορροπεί τέλεια το σώμα και το πνεύμα, με μια διαρκή, αδιάκοπη και ρέουσα κίνηση.
 

Το Tai Chi είναι μία μορφή διαλογισμού και δίνει έμφαση στην απόλυτη χαλάρωση.

Κάποια απο τα οφέλη της εξάσκησης στο Tai Chi είναι η συγκέντρωση, η σωστή στάση του σώματος, ο έλεγχος της αναπνοής, η πνευματική χαλάρωση, η τέλεια αρμονία μεταξύ πνεύματος και σώματος, η βελτίωση της φυσικής κατάστασης, και η αποτελεσματική εφαρμογή του ως σύστημα αυτοάμυνας.
 

Γυμναστείτε λοιπόν με ηρεμία και αποτελεσματικά, και αντιμετωπίστε το στρες, νιώστε σωματική και πνευματική υγεία όπου μόνο το Tai Chi μπορεί να σας προσφέρει.
 

Υπαίθριες προπονήσεις

Διοργανώνονται  απο το σύλλογο μας υπαίθριες προπονήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Η άσκηση κοντά στη φύση έχει θετική επίδραση στην ψυχική και σωματική μας υγεία. Το φως του ήλιου, ο καθαρός αέρας, το νερό, το πράσινο που περιβάλλει τον ασκούμενο, ενισχύει τη θετική επίδραση της άσκησης.

 


Έντυπα

 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ¨Ο ΑΕΤΟΣ¨ KUNG FU

Photo Gallery

Video Gallery


Σχόλια

comments powered by Disqus

Ωράριο:

Δευτέρα: - , -

Τρίτη: - , -

Τετάρτη: - , -

Πέμπτη: - , -

Παρασκευή: - , -

Σάββατο: -

Εξυπηρετεί:

Ίλιον, Αγία Βαρβάρα, Αθήνα, Αιγάλεω, Νομός Αττικής, Περιστέρι, Πετρούπολη, Χαϊδάρι

Πρόσβαση σε ΑΜΕΑ:

Ναι

Χώρος Parking:

Ναι

Wifi:

Ναι

Βρείτε μας και εδώ