ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑΝΑ MSC

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑΝΑ MSC

Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι, Ιατρικά - Θεραπευτικά Είδη, Τροφική Δυσανεξία - Παχυσαρκία, Συμπληρώματα Διατροφής

Κατηγορίες

Ανθέων 39 (κάθετη Περικλέους), ΤΚ: 12137, Περιστέρι

Διεύθυνση

2105011738

Τηλέφωνο

6976171176

Κινητό

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

12

χρόνια

σε λειτουργία

Η Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Ηλιοπούλου Ηλιάνα εξειδικεύεται στη αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με τη διατροφή, αλλά και στην διατροφική υποστήριξη υγιών ατόμων για την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας τους.
 

Πιο συγκεκριμένα:
Το γραφείο λειτουργεί με σκοπό:
 

  • Την Τροποποίηση της Διατροφικής Συμπεριφοράς
  • Τον Έλεγχο και την Διαχείριση του Σωματικού Βάρους
  • Την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας σχετιζόμενων με την διατροφή (παχυσαρκία, καρδιαγγειακά νοσήματα, υπέρταση, διαβήτης, γαστρεντερολογικές παθήσεις κα)
  • Την Διατροφική Υποστήριξη σε περιόδους εγκυμοσύνης και θηλασμού
  • Την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας


Υπηρεσίες Γραφείου

Μέθοδος
Για το ξεκίνημα κάθε νέου διατροφικού προγράμματος, ορίζεται αρχικά ένα ραντεβού τηλεφωνικώς. Η πρώτη συνάντηση, η οποία είναι συνάντηση διατροφικής αξιολόγησης, διαρκεί περίπου 1 ώρα. Στην συνάντηση αυτή, λαμβάνεται ένα πλήρες γενικό και διατροφικό ιστορικό.

Για το γενικό ιστορικό, θα χρειαστούν οι πιο πρόσφατες γενικές εξετάσεις αίματος, ένας βιοχημικός έλεγχος (ολική χοληστερόλη, ΗDL χοληστερόλη, LDL χοληστερόλη, τριγλυκερίδια, σάκχαρο, ουρικό οξύ, κρεατινίνη, ηπατικές τρανσαμινάσες κα), καθώς και έλεγχος των ορμονών του θυρεοειδούς, αν υπάρχει ιστορικό.

Για το διατροφικό ιστορικό, θα καταγραφθούν όλες οι διατροφικές σας συνήθειες, δηλαδή συχνότητα κατανάλωσης τροφίμων, διατροφικές προτιμήσεις, ωράρια γευμάτων και συχνότητα κατανάλωσης γευμάτων εκτός σπιτιού. Επιπλέον θα σημειωθούν πληροφορίες που αφορούν την καθημερινότητα σας, όπως η μορφή, η ένταση και η συχνότητα της άσκησης, αν αυτή περιλαμβάνεται.

Στην συνέχεια θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ανθρωπομετρικές μετρήσεις (μέτρηση πόντων, ζύγιση, μέτρηση λιπώδους ιστού με την χρήση βιοηλεκρικής εμπέδησης, εκτίμηση ολικών υγρών σώματος, μέτρηση άλιπης-μυικής μάζας και εκτίμησης συνολικής ενεργειακής δαπάνης), οι οποίες σας δίνονται γραπτώς, ώστε να αξιολογούνται κάθε φορά με τις επαναληπτικές. Η αξιολόγηση γίνεται βάσει των φυσιολογικών τιμών για την ηλικία, το φύλο και την κατάσταση της υγείας του κάθε ατόμου. Τέλος, βάσει όλης της αξιολόγησης και των αποτελεσμάτων από τις μετρήσεις, συντάσσεται το πρώτο σας διατροφικό πρόγραμμα, το οποίο είναι εξατομικευμένο και καλείται να καλύψει πλήρως τις διατροφικές σας ανάγκες, να ταιρίαζει με τις διατροφικές σας συνήθειες και τα ωράρια του καθημερινού σας προγράμματος. Παράλληλα θα μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα και από την υπόλοιπη οικογένεια, χωρίς να σας δεσμεύει σε κάτι ξεχωριστά μαγειρεμένο από τους υπόλοιπους.

Οι συναντήσεις και η ανανέωση του διαιτολογίου, μπορούν να γίνονται είτε σε εβδομαδιαία βάση είτε ανά δεκαήμερο είτε ανά δεκαπενθήμερο. Σε όλη την διάρκεια της διατροφικής παρακολούθησης, προτείνεται η ένταξη της φυσικής δραστηριότητας σε όποια μορφή και βαθμό είναι δυνατή!


Photo Gallery

Video Gallery
Σχόλια

comments powered by Disqus

Ωράριο:

Δευτέρα: -

Τρίτη: -

Τετάρτη: -

Πέμπτη: -

Παρασκευή: -

Εξυπηρετεί:

Ίλιον, Αθήνα, Αιγάλεω, Καματερό, Νομός Αττικής, Περιστέρι, Πετρούπολη, Χαϊδάρι

Τρόποι Πληρωμής:

Μετρητά, POS

Χώρος Parking:

Ναι

Βρείτε μας και εδώ