ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ  - EUROLAB ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΒΡΕΤΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ - EUROLAB ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΒΡΕΤΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Φροντιστήρια - Κέντρα Ξένων Γλωσσών , Ιδιωτικές Σχολές, Σχολές Πληροφορικής - ECDL

Κατηγορίες

Πελασγίας & Παπαδιαμάντη 2 (2ος όροφος), ΤΚ: 12136, Περιστέρι

Διεύθυνση

2105731618

Τηλέφωνο

6982444914

Κινητό

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής.
 

ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ  ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΙΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ και ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ που εδώ και 25 χρόνια σας εξασφαλίζει την δυναμική της επιτυχίας και χτίζει «γενιές πτυχιούχων».

www.eurognosiadults.com
 

Ανταποκρινόμενοι στις αυξημένες απαιτήσεις και ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας παρέχουμε στους σπουδαστές μας την δυνατότητα να εφοδιαστούν με προσόντα και πιστοποιήσεις που θα τους αναδείξουν και θα τους χαρίσουν προβάδισμα και υπεροχή στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επαγγελματικό στίβο.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ 2ης ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ 

 

Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ EUROLAB ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ από το 2004 εφαρμόζει για όλους τους σπουδαστές της το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “LEARN” που στον ελληνικό χώρο αποτελεί προηγμένη εκπαιδευτική διαδικασία βοηθώντας τον σπουδαστή να πετύχει τους στόχους του.
 

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στην διδασκαλία  ξένων γλωσσών και πληροφορικής , με καθηγητές πανεπιστημιακής μόρφωσης , ειδικευμένους στα νέα εκπαιδευτικά δεδομένα ,έχει κατορθώσει οι σπουδαστές της να διακρίνονται στο επίπεδο των γνώσεων της ξένης γλώσσας τόσο στο χειρισμό γραπτού και προφορικού λόγου από τα πρώτα στάδια της εκμάθησης όσο και στις επιδόσεις τους στα πτυχία με ποσοστό επιτυχίας πάνω από 90%.
 

Η πολυετής εμπειρία και η εξειδίκευση των καθηγητών μας σε συνδυασμό με την βιωματική εκπαίδευση , την εργασία και την χρήση της τεχνολογίας (διαδραστικοί πίνακες, internet ,slides προβολής ,βιντεομαθήματα) δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον ώστε στο συντομότερο χρονικό διάστημα  να επιτευχθούν οι στόχοι σας.


Έντυπα

ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ - EUROLAB ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΒΡΕΤΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ  ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ - EUROLAB  ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ - EUROLAB

Photo Gallery

Video Gallery


Σχόλια

comments powered by Disqus

Εξυπηρετεί:

Ίλιον, Αιγάλεω, ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, Νομός Αττικής, Περιστέρι

Wifi:

Ναι

Βρείτε μας και εδώ