ΔΗΜΗΤΡΑ Γ. ΤΣΙΩΤΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ Γ. ΤΣΙΩΤΑ

Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι, Τροφική Δυσανεξία - Παχυσαρκία

Κατηγορίες

25ης Μαρτίου 12, ΤΚ: 12132, Περιστέρι

Διεύθυνση

2105748221

Τηλέφωνο

6937089427

Κινητό

E-mail

Λίγα Λόγια

Διαιτολόγος, διατροφολόγος, αθλητική διατροφολόγος, παχυσαρκία, σακχαρώδης διαβήτης, παιδική-εφηβική παχυσαρκία, εγκυμοσύνη, αθλητική διατροφή, υποστήριξη χρόνιων νοσημάτων.
 

Η Δ. Τσιώτα είναι πτυχιούχος του τμήματος Διαιτολογίας – Διατροφής του ανωτάτου Βρετανικού Πανεπιστημίου SURREY (UNIVERSITY OF SURREY) (BSc), με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα της αθλητικής διατροφής του πανεπιστημίου ABERDEEN της Σκοτίας (UNIVERSITY OF ABERDEEN) (MSc).

Διατέλεσε την πρακτική της εξάσκηση στο «Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής» και κατόπιν έλαβε το πιστοποιητικό ¨Certificate of Associateship¨ του Πανεπιστημίου του SURREY με ανώτατη τιμητική διάκριση.

Το 2003, στα πλαίσια της ερευνητικής της δραστηριότητας δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Sports Science» εργασία στην οποία συμμετείχε και αφορούσε «τον ακριβή προσδιορισμό της φυσικής κατάστασης διαφόρων τύπων αθλητών και τον βαθμό αντίληψης και ικανοποίησης των ίδιων των αθλητών σε σχέση με τα σωματομετρικά τους χαρακτηριστικά».

Από το 2002 και μετά έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων και επιστημονικών ημερίδων σχετικά με τον διαβήτη, τη νόσο κοιλιοκάκη, τη χειρουργική της παχυσαρκίας και πολλά άλλα θέματα που αφορούν τόσο τον γενικό  πληθυσμό, όσο και συγκεκριμένες ομάδες (παιδιά, εφήβους, εγκύους).

Είναι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου διατροφολόγων (NUTRITION SOCIETY), του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων, της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας και της Εταιρείας νόσου κοιλιοκάκης.

Πραγματοποιεί ομιλίες σε σχολεία και αθλητικούς συλλόγους και αρθρογραφεί στις εφημερίδες «METROCITY» «Δυτικές Ματιές», τοπικές εφημερίδες του Δήμου Περιστερίου καθώς και στο περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας «Υγεία και Ευεξία».

Από το 2003 διατηρεί ένα άρτια εξοπλισμένο διαιτολογικό γραφείο στο Περιστέρι με δυνατότητες πραγματοποίησης όλων των τελευταίων επιστημονικών μετρήσεων (Λιπομέτρηση, Μέτρηση βασικού μεταβολισμού (RMR) που σκοπό έχουν την καλύτερη αξιολόγηση και τον βέλτιστο χειρισμό κάθε περιστατικού.
 

Δέχεται κατόπιν ραντεβού.


Photo Gallery

Σχόλια

comments powered by Disqus

Ανοιχτό Τώρα

Ωράριο:

Δευτέρα: -

Τρίτη: -

Τετάρτη: -

Δέχεται κατόπιν ραντεβού

Εξυπηρετεί:

Ίλιον, Αιγάλεω, Νέα Φιλαδέλφεια, Νομός Αττικής, ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Πειραιάς, Περιστέρι, Πετρούπολη, Χαϊδάρι

Βρείτε μας και εδώ