ΔΗΜΗΤΡΑ Γ. ΤΣΙΩΤΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ Γ. ΤΣΙΩΤΑ

Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι, Τροφική Δυσανεξία - Παχυσαρκία

Κατηγορίες

25ης Μαρτίου 12, ΤΚ: 12132, Περιστέρι

Διεύθυνση

2105748221

Τηλέφωνο

6937089427

Κινητό

E-mail

Λίγα Λόγια

Διαιτολόγος, διατροφολόγος, αθλητική διατροφολόγος, παχυσαρκία, σακχαρώδης διαβήτης, παιδική-εφηβική παχυσαρκία, εγκυμοσύνη, αθλητική διατροφή, υποστήριξη χρόνιων νοσημάτων.

Η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Δήμητρα Τσιώτα είναι απόφοιτος του τμήματος Διαιτολογίας – Διατροφής του ανωτάτου Βρετανικού Πανεπιστημίου SURREY (UNIVERSITY OF SURREY) (BSc), με master στο τμήμα της αθλητικής διατροφής του πανεπιστημίου ABERDEEN της Σκοτίας (UNIVERSITY OF ABERDEEN) (MSc).
 

Διατέλεσε την πρακτική της εξάσκηση στο «Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής» όπου έλαβε το πιστοποιητικό ¨Certificate of Associateship¨ του Πανεπιστημίου του SURREY με ανώτατη τιμητική διάκριση.

Στα πλαίσια της ερευνητικής της δραστηριότητας, δημοσιεύτηκε η εργασία της στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Sports Science» η οποία αφορούσε «τον ακριβή προσδιορισμό της φυσικής κατάστασης διαφόρων τύπων αθλητών και τον βαθμό αντίληψης και ικανοποίησης των ίδιων των αθλητών σε σχέση με τα σωματομετρικά τους χαρακτηριστικά».
 

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων και επιστημονικών ημερίδων σχετικά με τον διαβήτη, τη νόσο κοιλιοκάκη & τη χειρουργική της παχυσαρκίας .

Είναι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου διατροφολόγων (NUTRITION SOCIETY), του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων, της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας και της Εταιρείας νόσου κοιλιοκάκης.
 

Αρθρογραφεί στις εφημερίδες «METROCITY» «Δυτικές Ματιές» καθώς και στο περιοδικό «Υγεία και Ευεξία». Επιπλέον πραγματοποιεί ομιλίες σε σχολεία και αθλητικούς συλλόγους.
 

Στο διαιτολογικό της γραφείο στο Περιστέρι πραγματοποιεί όλες τις επιστημονικές μετρήσεις όπως Λιπομέτρηση, Μέτρηση βασικού μεταβολισμού (RMR) που αποτέλεσμα την καλύτερη διαχείριση κάθε περιστατικού.
Δέχεται κατόπιν ραντεβού.

 


Photo Gallery

Σχόλια

comments powered by Disqus

Ωράριο:

Δευτέρα: -

Τρίτη: -

Τετάρτη: -

Παρασκευή: -

Δέχεται κατόπιν ραντεβού

Εξυπηρετεί:

Ίλιον, Αιγάλεω, Νέα Φιλαδέλφεια, Νομός Αττικής, ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Πειραιάς, Περιστέρι, Πετρούπολη, Χαϊδάρι

Βρείτε μας και εδώ