ΑΦΟΙ ΛΑΣΚΟΥ  ¨ΔΙΑΣ¨

ΑΦΟΙ ΛΑΣΚΟΥ ¨ΔΙΑΣ¨

Ενοικιάσεις Κάδων - Κοντέινερ, Ενοικιάσεις κοντέινερ - καδών, Οικοδομικές εργασίες - Υλικά οικοδομής, Κατασκευαστικές - Τεχνικές Εταιρείες, Καθαρισμός Κτιρίων

Κατηγορίες

Κύμης & Τατοΐου, ΤΚ: 13677, ΑΧΑΡΝΕΣ

Διεύθυνση

2102323363

Τηλέφωνο

6956295120, 6956295121, 6973362348

Κινητό

2102323363

Fax

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

17

χρόνια

σε λειτουργία

Αφοί Λάσκου Ενοικιάσεις Κάδων – Χωνιά - Συλλεκτήρες μπάζων - Καθαρισμοί Κτιρίων.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2002 έχοντας συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες και οι κάδοι αποκομιδής μπάζων, οι συλλεκήρες μπάζων (χωνιά) και οι χημικές τουαλέτες που διαθέτουμε, έχουν τροφοδοτήσει μεγάλο αριθμό από τα έργα που υλοποιήθηκαν στην Αττική όλα αυτά τα χρόνια.

Προσφέρουμε εξυπηρέτηση αυθημερόν σε Αθήνα – Πειραιά – Προάστια με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Ενοικιάσεις Κάδων για Μπάζα

Η εταιρεία μας διαθέτει στόλο τεσσάρων γερανοφόρων οχημάτων μεταφοράς κάδων για την όσο δυνατόν ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας . Διαθέσιμοι προς ενοικίαση κάδοι μεγάλου μεγέθους 7 κυβικών.
Επίσης διαθέτουμε μεταχειρισμένους κάδους προς πώληση.

 

Συλλεκτήρες για Μπάζα

Η εταιρεία μας διαθέτει προς ενοικίαση συλλεκτήρες μπάζων (χωνιά) για την ευκολότερη ρίψω των μπάζων από έναν η περισσότερους ορόφους. Οι συλλεκτήρες μας είναι από καουτσούκ άθραυστοι με μήκος ενός μέτρου ο καθένας και ενώνονται μεταξύ τους με αλυσίδες. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό αναλαμβάνει την ασφαλή τοποθέτηση τους στο χώρο που θα υποδείξετε. Οι τιμές μας και σ΄αυτή την υπηρεσία είναι ασυναγωνιστές.

 

Καθαρισμοί Κτιρίων

Επίσης αναλαμβάνουμε καθαρισμούς κτιρίων (οικίες, επιχειρήσεις), αρχικούς γενικούς καθαρισμούς σε νεόκτιστους και ανακαινισμένους χώρους, τακτικούς καθαρισμούς (συντηρήσεις) σε γραφεία, καταστήματα, επιχειρήσεις όπως και καθαρισμό εξωτερικών χωρών και εργοστάσιων αλλά και καθαρισμό κουκετών, τζαμιών, σαλονιών.
 

Χημικές Τουαλέτες - Ενοικιάσεις

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία φορητών τουαλετών και εξοπλισμού καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες οικοδομών, εκδηλώσεων, λαϊκών αγορών και ιδιωτών.

Η ενοικίαση φορητών τουαλετών συμπεριλαμβάνει και το τακτικό σέρβις, δηλαδή την απομάκρυνση των λυμάτων, την απολύμανση της δεξαμενής, τον εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό της καμπίνας και την πλήρωση με νερό και ειδικό απολυμαντικό υγρό διάσπασης λυμάτων και δεσμευσης οσμών.

 

http://www.kadoi-mpazwn.gr/


Photo Gallery

Σχόλια

comments powered by Disqus

Κύμης & Τατοΐου, ΤΚ: 13677, ΑΧΑΡΝΕΣ

Εξυπηρετεί:

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Βρείτε μας και εδώ