ΑΘΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΑΘΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Γυμναστήρια, Γυμναστήρια, Πολεμικές Τέχνες, Yoga

Κατηγορίες

Λυκούργου 2 & Παρασκευοπούλου (πλησίον Ξυλοτεχνίας), ΤΚ: 12132, Περιστέρι

Διεύθυνση

2105777104

Τηλέφωνο

6978059099

Κινητό

E-mail

Λίγα Λόγια

28

χρόνια

σε λειτουργία

Ο ΑΘΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ βρίσκεται στο χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού από το 1992.
 

Ο αθλητικός σύλλογος μας είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ), της Ομοσπονδίας ZU-ZITSU και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (ΕΓΟ). Επιπλέον διαθέτει την ειδική αθλητική αναγνώριση από τη Γεν. Γραμμ. Αθλητισμού. 
 

Τον Ιούνιο του 2018 μεταφερθήκαμε σε  νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο του Περιστερίου. Βρισκόμαστε ανάμεσα σε δύο σταθμούς μετρό, με άνετο parking. Στο νέο μας χώρο λειτουργούν τμήματα ΚΑΡΑΤΕ, ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ και ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ.
 

Σε μία μεγάλη, σύγχρονη, κλιματιζόμενη και πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα (170τμ) λειτουργούν τμήματα ΚΑΡΑΤΕ (SHITO RYU) από 4 ετών και αγωνιστικά τμήματα, καθώς το ΚΑΡΑΤΕ αποτελεί επίσημο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ. Ο σύλλογος μας παράγει πρωταθλητές και στα δύο επίσημα αγωνίσματα του ΚΑΡΑΤΕ (ΚΑΤΑ και ΚΟΥΜΙΤΕ).  Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αθλητές από όλη την Αττική, επιλέγουν τον ΑΘΛΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ για την προπόνησή τους.
 

Οι αθλητές του ΑΘΛΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ μετέχουν σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και λόγω των διακρίσεων τους σε πανελλήνιους, βαλκανικούς, ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους αγώνες , έχουν λάβει τα προνόμια της μοριοδότησης και της εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
 

Στόχος του συλλόγους μας δεν είναι μόνο η σωματική του άσκηση, η ανάπτυξη της πειθαρχίας και των δεξιοτήτων αυτοάμυνας αλλά και η καλλιέργεια της προσωπικότητας του και του αυτοσεβασμού, η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και η κοινωνικοποίησή του. Στο χώρο του αθλητισμού γεννιούνται οι πιο δυνατές φιλίες!
 

Προπονητής είναι ο Βασίλης Τσιακμάκης πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τη ΓΓΑ, κάτοχος 5 DAN. Διδάσκει, προπονεί αθλητές και φτιάχνει πρωταθλητές από το 1992.
 

Ο ΑΘΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ κατατάσσεται στους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα τόσο σε προπονητικό έργο όσο και σε συγκομιδή μεταλλίων.
 

ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ
 

Σε μια ξεχωριστή, πολυτελή, κλιματιζόμενη και πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα λειτουργούν τμήματα ομαδικών προγραμμάτων εκγύμνασης.
 

Σε ολιγομελή τμήματα πάντα με την καθοδήγηση καταξιωμένων καθηγητών Φυσικής Αγωγής μπορεί κάποιος να επιλέξει ανάμεσα σε διαφορετικά είδη ομαδικής γυμναστικής όπως: ΤΑΒΑΤΑ, PILATES MAT & PROPS, BODY POWER, CROSS TRAINING, BRAZILIAN BUTT LIFT, TAEBO.
 

 Για όσους επιθυμούν μια πιο ευχάριστη προσέγγιση γυμναστικής απολαμβάνοντας τα οφέλη της ποιοτικής και φυσικής άσκησης ο ΑΘΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ είναι η ιδανική επιλογή.
 

Στο χώρο μας επίσης, διδάσκονται παραδοσιακοί χοροί από όλη την Ελλάδα, για ενήλικες και παιδιά.


Έντυπα

 ΑΘΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Photo Gallery

Video GalleryΣχόλια

comments powered by Disqus

Ανοιχτό Τώρα

Ωράριο:

Δευτέρα: - , -

Τρίτη: - , -

Τετάρτη: - , -

Πέμπτη: - , -

Παρασκευή: - , -

Σάββατο: - , -

Εξυπηρετεί:

Νομός Αττικής

Χώρος Parking:

Ναι

Βρείτε μας και εδώ