ΑΣΠΑΣΙΑ Γ. ΤΣΙΩΤΑ - ΧΩΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΑΣΠΑΣΙΑ Γ. ΤΣΙΩΤΑ - ΧΩΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές, Παιδοψυχίατροι

Κατηγορίες

Πατρ. Ιωακείμ 2 (κάθετη στην 25ης Μαρτίου, πλησίον Μετρό Περιστερίου ) - 1ος όροφος, ΤΚ: 12132, Περιστέρι

Διεύθυνση

2105775255

Τηλέφωνο

6948574018

Κινητό

2105775255

Fax

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

15

χρόνια

σε λειτουργία

Ασπασία Ειρήνη Τσιώτα
Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια,  Παιδοψυχολόγος -Οικογενειακή Θεραπεύτρια.
 

Η ψυχολόγος Ασπασία Τσιώτα έχοντας ολοκληρώσει σπουδές ψυχολογίας, παιδοψυχολογίας, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο αντίστοιχα, και έχοντας ειδικευθεί στη οικογενειακή ψυχοθεραπεία, παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας ιδιωτικά από το 2007.
 

Παρεχόμενες Υπηρεσίες:
Ατομική Ψυχοθεραπεία
Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία
Ψυχοθεραπεία Ζεύγους
Ψυχοθεραπεία Παιδιών και Εφήβων
Ομαδική Ψυχοθεραπεία

 

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν σχήματα ατομικής, οικογενειακής ή ομαδικής θεραπείας ανάλογα με τις κατά περίσταση ανάγκες, στοχεύοντας σε μία όσο το δυνατόν αμεσότερη και αποτελεσματικότερη κάλυψη των θεραπευτικών στόχων.

 
Ψυχοθεραπεία Παιδιών και Εφήβων
Η ψυχοθεραπεία παιδιών και εφήβων απαιτεί τη διαμόρφωση ενός διαφορετικού θεραπευτικού πλαισίου σε σχέση με τη συμβουλευτική και την ψυχοθεραπεία των ενηλίκων ή των ζευγαριών. Η αξιοποίηση διαφορετικών θεραπευτικών, όπως η παιγνιοθεραπεία ή η χρήση παραμυθιών ή γραπτού λόγου, καθώς και η συνεργασία με την οικογένεια είναι μόνο μερικές από τις εμφανείς διαφορές, στις οποίες μπορούμε να αναφερθούμε.

 
Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων
Η θεραπεία ενηλίκων βασίζεται στην επεξεργασία των θεμάτων που απασχολούν τον πελάτη, μέσα από συζήτηση και την από κοινού αναζήτηση των στοιχείων εκείνων που θα ολοκληρώσουν την αντίληψη για την φύση των προβλημάτων και των προβληματισμών. Τα στοιχεία αυτά θα οδηγήσουν στην καλύτερη κατανόηση του εαυτού και την καλύτερη κατεύθυνση της ζωής του πελάτη προς τα εκεί που ο ίδιος επιθυμεί. Το θεραπευτικό πλαίσιο κάτω από αυτά τα δεδομένα συν-αποφασίζεται από το θεραπευτή και τον πελάτη και μπορεί να παραμείνει τόσο στα πλαίσια των ατομικών συναντήσεων, ή και να συμπεριλάβει τη συμμετοχή μελών της οικογένειας σε οικογενειακές συνεδρίες, καθώς επίσης και τη μετάβαση του από το ατομικό σχήμα σε ένα σχήμα ομαδικής θεραπείας.
 

 


Σχόλια

comments powered by Disqus

Ωράριο (μέρες):

Δέχεται κατόπιν ραντεβού

Εξυπηρετεί:

Ίλιον, Αιγάλεω, Νομός Αττικής, Περιστέρι, Πετρούπολη, Χαϊδάρι

Βρείτε μας και εδώ