INSIEME- ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΙΚΥ ΚΥΡΙΑΖΗ

INSIEME- ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΙΚΥ ΚΥΡΙΑΖΗ

Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές

Κατηγορίες

Ψαρών 1 & Φλέμινγκ (πλησίον μετρό), ΤΚ: 12132, Περιστέρι

Διεύθυνση

2130287956

Τηλέφωνο

6973440506

Κινητό

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

7

χρόνια

σε λειτουργία

Το "Insieme" είναι ένας χώρος που δημιουργήθηκε ως φυσική εξέλιξη μιας μακράς εμπειρίας στο χώρο της ψυχικής υγείας, φτιαγμένος με αγάπη και σεβασμό στον άνθρωπο που αναζητάει υποστήριξη.
 

Πιστεύουμε πολύ στο «μαζί». Στο «μαζί» των σχέσεων, στο «μαζί» με τον εαυτό μας, στο «μαζί» της συνεργασίας. Και το ίδιο πολύ πιστεύουμε στις δυνατότητες της ανθρώπινης επικοινωνίας και στη δύναμη της αλλαγής.
 

Η Βίκυ Κυριαζή είναι επιστημονικά υπεύθυνη του χώρου Ψυχολογικής Υποστήριξης & Προσωπικής Ανάπτυξης Insieme” που βρίσκεται στο κέντρο του Περιστερίου, ενώ πραγματοποιεί και συνεδρίες μέσω Skype.
 

Το κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης & Προσωπικής Ανάπτυξη Insieme προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής για ενήλικες για θέματα, όπως:
 

  • διαχείριση άγχους
  • διεργασία απωλειών και πένθους
  • χρόνιες και απειλητικές για τη ζωή ασθένειες
  • εργασιακές σχέσεις
  • διεργασία απωλειών και πένθους
  • διαζύγιο
  • συμβουλευτική σε γυναικεία θέματα
  • γονεϊκότητα
  • εγκυμοσύνη, περιγεννητική περίοδος, μητρότητα
  • επικοινωνία ζεύγους και δυσκολίες στην οικογένεια

καθώς και ψυχολογική και ψυχοπαιδαγωγική υποστήριξη παιδιών και εφήβων με παράλληλη συμβουλευτική γονέων.
 

Με ένα δίκτυο έμπειρων και έμπιστων συνεργατών διοργανώνουμε, μεταξύ άλλων, ομάδες προσωπικής ανάπτυξης και βιωματικά εργαστήρια για θεματικές που αφορούν τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ζωής μας.
 

Παράλληλα, παρέχουμε ομαδική εποπτεία για εκπαιδευτικούς και παιδαγωγούς, καθώς επίσης για εθελοντές και επαγγελματίες (υγείας, διάσωσης, ασφάλειας, πεδίου) που εργάζονται σε ιδιαίτερα στρεσογόνα περιβάλλοντα και οργανισμούς.
 

Με τη σκέψη ότι όποιος αναζητάει βοήθεια, είναι αυτός που μπορεί να βοηθηθεί και με εφόδιο την υψηλή επιστημονική κατάρτιση, σας περιμένουμε να διερευνήσουμε μαζί τις δυσκολίες σας και να βρούμε το δρόμο εκείνο που θα οδηγήσει σε μια ζωή με περισσότερες ψυχικές δεξιότητες, καλύτερη εσωτερική κατανόηση και διαπροσωπική επικοινωνία και εντέλει πολύτιμη συνειδητή προσωπική ανάπτυξη.
 

Η ψυχολόγος
 

H κυρία Βίκυ Κυριαζή είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει άδειας άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου.
 

Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές (Master) στο Πανεπιστήμιο της Πάντοβα, στην Ιταλία. Το αντικείμενο στο οποίο ειδικεύθηκε είναι η ψυχολογική διαχείριση στρεσσογόνων και καταστροφικών γεγονότων, ενώ ολοκλήρωσε καιπρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης  στη Διαπολιτισμική Μεσολάβηση, με ιδιαίτερη αναφορά στην παιδική και την εφηβική ηλικία. Κατά την παραμονή της στην Ιταλία συνεργάστηκε με το Tμήμα Mεταμοσχεύσεων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάντοβα και με την Πολιτική Προστασία, ενώ συμμετείχε στην υλοποίηση αρκετών project στα σχολεία και σε κοινωνικούς χώρους.
 

Όταν επέστρεωε στην Αθήνα, παρακολούθησε το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στη Συστημική και Οικογενειακή Θεραπεία, στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων, υπό την εποπτεία της κ. Χ. Κατάκη, και ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών της Συμβουλευτικής.
 

Έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων, σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό, από τα οποία ξεχωρίζει το πρόγραμμα επιμόρφωσης  της ΜΕΡΙΜΝΑΣ στην «Ψυχολογική στήριξη του παιδιού, της οικογένειας και της κοινότητας στην απώλεια και το πένθος» (merimna.org.gr)
 

Υπήρξε για πέντε χρόνια στέλεχος της Ομάδας Έργου «Σχολές Γονέων» του Υπουργείου Παιδείας και υπεύθυνη εκπαίδευσης προγραμμάτων Δια βίου Μάθησης, ενώ για αρκετά χρόνια εργάστηκε ως ψυχολόγος σε προγράμματα ενσωμάτωσης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στο σχολικό περιβάλλον, υπό την εποπτεία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει, επίσης, μεγάλη εμπειρία ως συντονίστρια ομάδων διαχείρισης διαπροσωπικών σχέσεων και για σειρά ετών συνεργάζεται με διάφορα δημόσια ΙΕΚ, παρέχοντας διδακτικό έργο και εποπτεία πρακτικής άσκησης σε σπουδαστές.
 

Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στα Παιδικά Χωριά «SOS», υποστηρίζοντας ως ψυχολόγος πεδίου, τις δράσεις της οργάνωσης στον τομέα του προσφυγικού, και στη οργάνωση «Κάριτας Αθήνας», ως Υπεύθυνη Πεδίου.
 

Είναι τακτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Διαπολιτισμικής Παιδείας και Εκπαίδευσης και εξωτερική συνεργάτις του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
 


Photo Gallery

Σχόλια

comments powered by Disqus

Ανοιχτό Τώρα

Ωράριο:

Δευτέρα: -

Τρίτη: -

Τετάρτη: -

Πέμπτη: -

Παρασκευή: -

Δέχεται Κατόπιν Ραντεβού

Εξυπηρετεί:

Νομός Αττικής, ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Περιστέρι

Χώρος Parking:

Ναι

Wifi:

Ναι

Βρείτε μας και εδώ