Infinity Nail Creations Shop - Seminars

Infinity Nail Creations Shop - Seminars

Μανικιούρ - Πεντικιούρ - Τεχνητά Νύχια, Καλλυντικά, Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών - Σεμινάρια

Κατηγορίες

Shop & Seminars: Αρκαδίας 16 (Shop & Seminars), ΤΚ: 12132, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Διεύθυνση

Salon: Κώστα Βάρναλη 18 (Salon), ΤΚ: 12132, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Διεύθυνση

2110100865

Τηλέφωνο

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

14

χρόνια

σε λειτουργία

Τα Infinity Nail Creations Περιστερίου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν για το άνοιγμα του νέου μας καταστήματος στη διεύθυνση Αρκαδίας 16, κοντά στο μετρό του Αγίου Αντωνίου.

 

Λόγω των αυξημένων αναγκών αποθήκης των επαγγελματικών προϊόντων που σας προσφέρουμε και της συνεχής αύξησης της συνολικής γκάμας προϊόντων που μπορείτε να βρείτε στον τιμοκατάλογό μας, αλλά και της αυξημένης ζήτησης για τα εκπαιδευτικά μας τμήματα, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε τις υπηρεσίες χονδρικής πώλησης και εκπαίδευσης σε νέο χώρο, μεγαλύτερο και καλύτερα διαμορφωμένο για να εξυπηρετεί και τον πιο απαιτητικό από εσάς.
 

Πλέον στο νέο μας κατάστημα θα μπορείτε οι επαγγελματίες περιποίησης άκρων και τεχνίτες νυχιών, να βρείτε όλη τη γκάμα των επαγγελματικών προϊόντων που σας προσφέρει το δίκτυο franchise των Infinity Nail Creations σε τιμές χονδρικής. Επίσης στο νέο κατάστημα θα διεξάγονται και τα εκπαιδευτικά τμήματα αρχαρίων αλλά και τα μετεκπαιδευτικά σεμινάρια ενίσχυσης τεχνικής, Nail Art και Nail Design, πιστοποιημένα από το υπουργείο Παιδείας και τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. μέσω πτυχίου Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 1.
 

Όταν κλείνει ένας κύκλος, ανοίγει ένας άλλος. Ένας κύκλος μέσα σε έναν άλλο κύκλο συνθέτει το άπειρο. Και το άπειρο είναι το όνομά μας. Γιατί όταν η φαντασία συναντά τη δημιουργία, γεννιέται η τέχνη. Τα Infinity Nail Creations, πρωτοστατώντας ακόμη μία φορά, κάνουν το βήμα παραπάνω. Μετά από 5 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης με συνεργασίες σε αρκετές πόλεις ανά την Ελλάδα, γυρίζουμε σελίδα αλλάζοντας την επωνυμία του δικτύου franchise μας.


Μέχρι τώρα τα κύρια χαρακτηριστικά του δικτύου μας, ήταν η ευθύνη και η συνέπεια στην εξυπηρέτηση των πελατών μας σε όποιο σημείο της Ελλάδας βρίσκονται. Στο άπειρο όμως δε χωράνε περιορισμοί. Γι’ αυτό λοιπόν με γνώμονα όλες τις ανάγκες στο χώρο ομορφιάς δημιουργήσαμε τα Infinity Nail Creations. Χωρίς να κάνουμε καμία παραχώρηση στο υψηλό επίπεδο προώθησης και διαφήμισης των προϊόντων της Nail Creation, που αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά για όλη την Ελλάδα, δίνουμε τη δυνατότητα στους μελλοντικούς μας συνεργάτες να διαλέξουν μέσα από άπειρες επιλογές, αυτήν με το μεγαλύτερο αίσθημα επαγγελματισμού, κι αυτή είναι τα Infinity Nail Creations.


Όμως ο επαγγελματισμός και οι πωλήσεις, δεν αρκούν από μόνα τους για να στηρίξουν ένα δίκτυο franchise. Ο χώρος της ομορφιάς είναι ένας χώρος άρρηκτα συνδεδεμένος με την τέχνη, και ο μόνος δρόμος για υψηλή τέχνη είναι μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης. Έτσι αναδιαμορφώσαμε πλήρως τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Nail Creation Academy για να συμβαδίζουν πλήρως με τις σύγχρονες επιταγές του χώρου ομορφιάς, όχι μόνο στο επίπεδο των νέων τεχνιτριών που θέλουν να εκπαιδευτούν στις βασικές αρχές περιποίησης των νυχιών, αλλά και για τους ήδη επαγγελματίες με νέα σεμινάρια, από τον κορυφαίο στο χώρο του Nail Art και του Nail Design, International Educator Panagioti Psa και την Master Gel Educator Dempegioti Giota.


Στο δίκτυο franchise Infinity Nail Creations, το άπειρο εμπεριέχει τα πάντα, κι αφού η θεωρία οφείλει να γίνετε πράξη, συνδυάζουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Nail Creation, με την άρτια εκπαίδευση, για να παρέχουμε υπηρεσίες manicure-pedicure και τεχνητών νυχιών στο ίδιο υψηλό επίπεδο που μας χαρακτηρίζει. Η αρχή γίνετε στο νέο μας κατάστημα στο Περιστέρι, και συγκεκριμένα στην Κώστα Βάρναλη 18, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη φροντίδα των νυχιών σας σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, πλήρως εξοπλισμένο για την καλύτερη δυνατή περιποίηση των νυχιών σας και την γενικότερη εξυπηρέτησή σας.


Τα Infinity Nail Creations σας προσφέρουν μία ολοκληρωμένη πρόταση, βασισμένη στο τρίπτυχο της επιτυχίας. Ένα καταξιωμένο δίκτυο πωλήσεων, την κορυφαία ομάδα εκπαιδευτών και τον τρόπο να τα συνδυάσετε αυτά παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το όνομα αυτής, Infinity Nail Creations.

 

Κλείστε online το ραντεβού σας
Όποια ώρα επιθυμείς, από όπου κι αν βρίσκεσαι μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σου online. Γρήγορα και εύκολα από το pc, το tablet ή το κινητό σου. Αρκεί να μπεις στο www.infinitynails.gr


Μαζί οι δυνατότητές μας θα προσεγγίσουν το άπειρο.

Που αποσκοπεί η τέχνη;
Στο να κατανοήσουμε το άπειρο.
Ουμπέρτο Έκο
 

Infinity Nail Creations

 

- Θεσσαλονίκη: Eγνατίας 95, 1ος όροφος, T. 2310 262092 - SHOP / SEMINARS / SALON
- Περιστέρι: Αρκαδίας 16, Τ. 2110 100865 - SHOP / SEMINARS
- Περιστέρι: Κώστα Βάρναλη 18, Τ. 2110 100865 - SALON
- Αιγάλεω: Νικ. Πλαστήρα 44, T. 210 5313800 - SHOP / SEMINARS / SALON
- Καλλιθέα: Ελ. Βενιζέλου 116, 2ος όροφος, Τ. 210 9597166 - SHOP / SEMINARS / SALON
- Νέα Σμύρνη: Αιγαίου 51, T. 210 9321820 - SALON
- Αλεξανδρούπολη: Ελ. Βενιζέλου 10, Τ. 25510 20240 - SHOP / SEMINARS
- Ηράκλειο Κρήτης: Δαιδάλου 28, Τ. 2810 333883 - SHOP / SEMINARS / SALON
- Καλαμάτα: Αριστομένους 1, Τ. 27210 80990 - SHOP / SEMINARS
- Κόρινθος: Αποστόλου Παύλου 55, T. 27410 74557 - SHOP / SEMINARS / SALON
- Πτολεμαΐδα: Παναγή Τσαλδάρη 6, T. 24635 05809 - SHOP / SEMINARS / SALON
- Σαντορίνη: Καμάρι, Τ. 22860 34030 - SALON

 


Photo Gallery

Video Gallery
Σχόλια

comments powered by Disqus

Ανοιχτό Τώρα

Ωράριο:

Δευτέρα: -

Τρίτη: -

Τετάρτη: -

Πέμπτη: -

Παρασκευή: -

Εξυπηρετεί:

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πρόσβαση σε ΑΜΕΑ:

Ναι

Χώρος Parking:

Ναι

Wifi:

Ναι

Βρείτε μας και εδώ