Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΕΛΛΙΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΛΙΑ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΕΛΛΙΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΛΙΑ

Λογοθεραπεία - Λογοθεραπευτές, Μαθησιακές Δυσκολίες - Δυσλεξία, Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές

Κατηγορίες

Αιμιλίου Βεάκη 14 (πλησίον στάσης μετρό Περιστέρι), ΤΚ: 12134, Περιστέρι

Διεύθυνση

2114208021

Τηλέφωνο

6983472721

Κινητό

E-mail

Λίγα Λόγια

Εξειδικευμένο Κέντρο Αποκατάστασης Αναπτυξιακών Διαταραχών, Αυτισμού, Ομιλίας,  Δυσλεξίας,  Διάσπασης Προσοχής  & Υπερκινητικότητας.

 

Η Δύναμη του Λόγου. Υπεύθυνη Κέντρου : Στελλίνα Αναγνωστέλια. Τηλ επικοινωνίας : 6983472721.

 

Με αγάπη κ υπευθυνότητα απέναντι στα παιδιά και τις οικογένειές τους φτιάξαμε ένα υπερσύγχρονο ζεστό χώρο με πλούσιο εκσυγχρονισμένο εκπαιδευτικό υλικό και πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα αισθητηριακής ολοκλήρωσης. Η Διεπιστημονική Ομάδα του Κέντρου μας είναι πλήρως καταρτισμένη με όλες τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις και έρευνες και είμαστε έτοιμοι να  διαχειριστούμε με αποτελεσματικότητα κάθε είδους περιστατικό.

 

Το Κέντρο μας προσφέρει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Ψυχοθεραπείας, Ειδικής Αγωγής, Συμβουλευτικής Γονέων, Παιγνιοθεραπείας, Μουσικοθεραπείας, Ομάδες Κοινωνικής Αλληλεπίδρασης, προγράμματα προσομοίωσης καθημερινών δραστηριοτήτων, Πρώιμης Παρέμβασης, καθώς παρέχουμε αξιόπιστα και σταθμισμένα Τεστ Αξιολόγησης για την άρθρωση, τη φωνολογία, την ακουστική διάκριση, την οπτική διάκριση, τις μαθησιακές δυσκολίες, τη μνήμη, τη συγκέντρωση, τη σχολική ετοιμότητα, τον τραυλισμό, και τις Αναπτυξιακές Διαταραχες

 

Οι θεραπείες και η παρέμβαση σχεδιάζονται αποκλειστικά στις ανάγκες και στο δυναμικό του κάθε παιδιού και κάθε μήνα υπάρχει επίσημη ενημέρωση των γονιών για την πορεία και την εξέλιξη του παιδιού.

 

Σεβόμενοι τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι τα τελευταία χρόνια προσφέρουμε οικονομικά πακέτα προσιτά σε όλους και συνεργαζόμαστε με όλα τα Ταμεία.

 

Άμεση συνεργασία με Παιδοψυχιατρο και Αναπτυξιολογο.
 
 

Δωρεάν Αξιολόγηση και Συμβουλευτική Γονέων.


Photo Gallery

Σχόλια

comments powered by Disqus

Εξυπηρετεί:

ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, Νομός Αττικής, Περιστέρι

Wifi:

Ναι

Βρείτε μας και εδώ