GGKdesign

GGKdesign

210 57 34 294

Τηλέφωνο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 76, ΤΚ: 12131, Περιστέρι

Διεύθυνση

E-mail

Λίγα Λόγια

19

χρόνια

σε λειτουργία

Design & Print. Το GGKdesign, είναι ένα δημιουργικό γραφείο, το οποίο παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις Branding, Packaging και Handcrafted design.

 

Με ομαδική συνεργασία από έμπειρους γραφίστες, σκιτσογράφους, τυπογράφους, ζωγράφους, web designers, επιγραφοποιούς, αφοσιωνόμαστε με πάθος στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της ιδέας μας, με στόχο την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

 

 

Συλλεκτικό Ημερολόγιο 2023

- Κόστος: 19,50€

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα +3€

Τρόποι παραγγελίας:

- 210 5734294 - 6972 824479

- Χρυσοστόμου Σμύρνης 76, Περιστέρι

- [email protected]

https://www.instagram.com/p/ClENNCToCIs/
https://fb.watch/hgoxiDyZOg/

 

open book

open page

second page

third page

fourth page

girl with book

 

Γραφιστικές Υπηρεσίες:


Branding (λογότυπο, κάρτα, επιστολόχαρτο)
Έντυπα (διανομής, προϊοντικά, πολυσέλιδα, brochure)
Αφίσες Banner, Επιγραφές (εργοστασιακές, χειροποίητες)
Μενού (σουβέρ, σουπλά)
Take away packaging
Ημερολόγια (επιτραπέζια, επιτοίχια, ατζέντες)
Ταπετσαρίες τοίχου κ.α.

 

Πιο συγκεκριμένα:


BRANDING


Είναι αυτό το «κάτι» που ενεργοποιεί τα συναισθήματα στο μυαλό των ανθρώπων.
Σχετίζεται με τη δημιουργία τής «ταυτότητας» μιας εταιρείας. Το branding είναι όλα τα στοιχεία που συνθέτουν μία «επωνυμία»! Δημιουργούμε λογότυπα και εταιρική ταυτότητα πλήρως προσαρμοσμένα στην κουλτούρα, τις αξίες και τις ανάγκες του brand σας.
Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, δίνουμε έμφαση στις λεπτομέρειες, την τοποθέτηση, τη διαφοροποίηση αλλά και στη χρωματική παλέτα, την τυπογραφία, τα γραφικά, τη φωτογραφία, την απεικόνιση και τον σχεδιασμό.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ


Η συσκευασία, είναι η πρώτη εικόνα που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του πελάτη, γι' αυτό και είναι ιδιαίτερα σημαντική όσο και το προϊόν που αντιπροσωπεύει.
Η διαφοροποίηση, ώστε η συσκευασία να είναι μοναδική, άρτια αισθητικώς, λειτουργική, πρωτότυπη και με έξυπνη σχεδίαση, είναι τα χαρακτηριστικά με τα οποία δημιουργούμε τις συσκευασίες των προϊόντων σας.

 

ΕΝΤΥΠΑ


Τα έντυπα που σχεδιάζουμε στο ggk studio είναι εξειδικευμένα εργαλεία marketing, με στόχο την προώθηση και τη διαφήμιση των προϊόντων ή των υπηρεσιών, της επιχείρησής σας. Σχεδιάζουμε Βιβλία, Διαφημιστικά έντυπα, Προϊοντικούς καταλόγους, Μενού coffee shop, bar, restaurant, Περιοδικά, κ.α. Στήνουμε έξυπνες βιβλιοδεσίες και πρωτότυπα κοπτικά, που προσελκύουν το ενδιαφέρον τού κοινού σας.
Χρησιμοποιούμε ιδιαίτερα χαρτιά και τις κατάλληλες χρωματικές παλέτες, με σκοπό και στόχο την ανάδειξη και μόνο, των υπηρεσιών της επιχείρησής σας.

 

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ


Από την αγάπη μας για τη ζωγραφική, για έκφραση, δημιουργικότητα και διαφορετικότητα, και την ανάγκη μας για αποτύπωση της γραφιστικής σε διάφορα «επίπεδα», γεννήθηκαν τα προϊόντα που ονομάσαμε «χειροποίητες εφαρμογές γραφιστικής».
Χρηστικά αντικείμενα ή αυτά που εμείς νιώθουμε «χρηστικά», αποκτούν καλαισθησία, γλύκα και ομορφιά, με τρόπους όπως είναι: η πυρογραφία, το σκάλισμα, η κλασσική ζωγραφική με λάδια και ακουαρέλλες, το κολάζ. Αποτελούν συγκεκριμένες παραγγελίες, custom επιλογές. Ζητήστε να σας φτιάξουμε αυτό που εσείς επιθυμείτε!

 

banner 540x430


Photo Gallery

Video Gallery


Σχόλια

Ωράριο:

Δευτέρα: -

Τρίτη: -

Τετάρτη: -

Πέμπτη: -

Παρασκευή: -

Εξυπηρετεί:

Βρείτε μας και εδώ