ΑΤΛΑΝΤΑΣ - Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ by Παπαδέας Ν.

ΑΤΛΑΝΤΑΣ - Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ by Παπαδέας Ν.

Πολεμικές Τέχνες, Γυμναστήρια, Γυμναστήρια, Αθλητισμός - Γυμναστική, Yoga

Κατηγορίες

Κωνσταντινουπόλεως 87 & Αρκαδίου 89 (απέναντι από Αγ. Παύλο, Μπουρνάζι), ΤΚ: 12134, Περιστέρι

Διεύθυνση

2105731624

Τηλέφωνο

6945896050

Κινητό

2105731624

Fax

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

21

χρόνια

σε λειτουργία

Το TAE KWON DO είναι ένα σύγχρονο καταξιωμένο Ολυμπιακό άθλημα και είναι κάτι παραπάνω από μια τέχνη αυτοάμυνας. Είναι τρόπος ζωής. Είναι μια φυσική έκφραση της ανθρώπινης θέλησης για επιβίωση. Δίνει στον άνθρωπο την ευκαιρία να ζήσει με υγεία, καθαρό μυαλό, ψυχική δύναμη, αισιοδοξία, αγάπη και σεβασμό για τον συνάνθρωπό του.


Βοηθά στο να προσαρμοστεί πιο εύκολα στο σημερινό κοινωνικό περιβάλλον. Η φυσιολογία, η ψυχολογία και η παιδαγωγική μας βεβαιώνουν οτι κάθε σωματική δραστηριότητα είναι εξαρτημένη από τις ψυχοπνευματικές ικανότητες, όπου διαπιστώνεται η αλληλεξάρτηση των λειτουργιών του σώματος-πνεύματος-ψυχής.


Το TAE KWON DO μεταμορφώνει κυριολεκτικά τον χαρακτήρα ενός ατόμου, που σαν κοινωνικό φαινόμενο επιδρά στην διαμόρφωση του γενικού χαρακτήρα των ατόμων, των λαών και στις σχέσεις μεταξύ τους.


Σήμερα λοιπόν με τον τακτικό παιδαγωγικό τρόπο εξάσκησης καλύπτει το TAE KWON DO ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων που προάγουν: Αυτοκυριαρχία, Υπομονή, Θάρρος, Αυτοπεποίθηση, Ηθική Συνείδηση, Κοινωνικό Συναίσθημα, Ομαδικό πνεύμα-Συνεργασία, Ισχυρή βούληση (Δυνατή Θέληση).


Βασικά στοιχεία για την ψυχοπνευματική και σωματική ολοκλήρωση της προσωπικότητας του αθλητή μέσα από την καλλιέργεια της υγιούς αθλητικής συνείδησης.
O Α.Σ. Άτλαντας ασκεί το TAE KWON DO με την καθαρά αθλητκή του μορφή με την συμμετοχή στις τοπικές, εθνικές και Διεθνείς διοργανώσεις αγώνων με την άσκηση μορφών αυτοάμυνας και κλασικής εκγύμνασης.

 

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ "ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΕΑΣ" :

ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ και στην ΠΥΓΜΑΧΙΑ
ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ 7 DAN
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: 1985-1986-1987-1988-1989-1990-1991-1994
5ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ (ITF) 1987 ΑΘΗΝΑ
5ος ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ (WTF) 1990 ΔΑΝΙΑ
4ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ CISM 1992 ΚΑΝΑΔΑΣ
16αδα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ (WTF) 1987 ΙΣΠΑΝΙΑ
8αδα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ (WTF) 1989 ΚΟΡΕΑ
ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ MITING
(ΒΕΛΓΙΟ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΚΥΠΡΟ, ΙΤΑΛΙΑ, κλπ)

 

Προπονητής από το 1986 έως 1991 στον Α.Σ. ΚΡΟΝΟΣ Περιστερίου με μεγάλες επιτυχίες από το 1991 έως το 2001 στο Α.Σ. ΑΙΓΑΛΕΩ οδηγώντας τον πολλές φορές στην πρώτη θέση στη Γενική Κατάταξη Βαθμολογίας Συλλόγων. Έχει προπονήσει σχεδόν όλους τους αθκητές και τις αθλήτριες της χώρας με ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ-ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ και από το 2002 στον "ΑΤΛΑΝΤΑ" ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

 

ΠΥΓΜΑΧΙΑ -KICK BOXING
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ 1985-1986-1987 (Π.Α.Ο)
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ KICK BOXING (PROFESSIONAL) 1982
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔAΣ KICK BOXING από το 1979 συνεχώς έως και το 1987
ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ JIU-JITSU
 

atlametalia

Ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων 2019 στην Ισπανία οι : ΦΕΥΓΑ ΜΑΡΙΑ 5η & ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ.

at.metalia

Ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης ο Θεοφάνης Χουσείν Λάλας στο ταεκβοντό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων στην Μαρίνα Ντ`Ορ της Ισπανίας.

atl

Ο Αθλητής του συλλόγου μας ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ είναι 5ος ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ στη τελική κατάταξη στη κατηγορία των - 55 kg στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Buenos Aires της Αργεντινής.

at2018

Τρία χρυσά μετάλλια και δύο 5ες θέσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Εφήβων Νεανίδων 2018.

atmet2


Η Αθλήτρια του Νίκου Παπαδέα, Ανδριάνα Ασπρογέρακα κατέκτησε την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό 2015 στην Ρωσία.

 

atalkei

 

Το 1ο ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ UNDER21 στην ιστορία του Ελληνικού Tae Kwon Do κατέκτησε η αθλήτρια του «ΑΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ» ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑ  στην κατηγορία -53kg στο Innsbruck της Αυστρίας την 26-28/9/2014.

Πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο για την Ελλάδα όσο και για τον Περιστεριώτικο Σύλλογο «ΑΣ ΑΤΛΑΝΤΑ» αν αναλογισθεί κανείς ότι η αθλήτρια του συλλόγου μας  κατέκτησε την 1η θέση στο συγκεκριμένο 5ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 16 έως 21 ετών κερδίζοντας αθλήτριες από όλη την Ευρώπη και συγκεκριμένα:
 

  1. Αγώνας με αθλήτρια από την Πολωνία με σκορ 7-5
  2. Αγώνας με αθλήτρια από την Ρουμανία με σκορ 6-5
  3. Αγώνας με αθλήτρια από την Γερμανία με σκορ 7-5
  4. Αγώνας με αθλήτρια από την Βουλγαρία με σκορ 7-0
  5. Αγώνας με αθλήτρια από την Ρωσία με σκορ 3-0
     

Χάλκινο μετάλλιο ο Ιωάννου Γιώργος του Ατλαντα Περιστερίου ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ

ατφ2

Πρώτος σύλλογος σε όλη την Ελλάδα ο Α.Σ. Άτλαντας Περιστερίου με 2 χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων 2016.

ατφ1

atl

atal

Ο Ομοσπονδιακός  Προπονητής και προπονητής του «ΑΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ» Νίκος Παπαδέας δήλωσε τα εξής:

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο συγκλονιστικό στο χώρο του αθλητισμού από το να ακούς τον Εθνικό  Ύμνο  και να βλέπεις την Ελληνική Σημαία να βρίσκεται στον υψηλότερο  ιστό και από κάτω όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις του αθλήματος. (Αν αναλογιστούμε ότι η επιτυχία αυτή επετεύχθη σε ξένη χώρα και συγκεκριμένα στην Αυστρία)

 

Συγχαρητήρια στην Ανδριάνα που μας έκανε εθνικά υπερήφανους σε μια χρονική στιγμή που η χώρα όπως όλοι γνωρίζουμε ταλανίζετε από την οικονομική κρίση, θεωρώ ότι είναι μια αθλήτρια που έχει να προσφέρει μεγαλύτερες ακόμα διακρίσεις  στο μέλλον .

Επίσης θέλω να συγχαρώ και τις αθλήτριες

  • Ζαμπούρα Αναστασία  για την 2η θέση &
  • Δεληδημήτρη Αναστασία  για την 3η θέση


Ελλάδα κατέκτησε την 2η θέση στην Γενική κατάταξη στις Γυναίκες.

Τέλος πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές-τριες και προπονητές που συμμετείχαν με τα ελληνικά χρώματα στο 5ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καθώς και τους προπονητές.


Photo Gallery

Σχόλια

comments powered by Disqus

Ωράριο:

Δευτέρα: -

Τρίτη: -

Τετάρτη: -

Πέμπτη: -

Παρασκευή: -

Εξυπηρετεί:

Ίλιον, Αιγάλεω, ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, Περιστέρι, Πετρούπολη

Χώρος Parking:

Ναι

Wifi:

Ναι

Βρείτε μας και εδώ