ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ - ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ - ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΜΠΑΖΩΝ -ΧΩΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ - ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ - ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΜΠΑΖΩΝ -ΧΩΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Καθαρισμός Κτιρίων, Ενοικιάσεις κοντέινερ - καδών, Οικοδομικές Εργασίες - Υλικά Οικοδομής, Καθαριότητα - Είδη καθαρισμού , Μονώσεις - Μονωτικές εργασίες

Κατηγορίες

Φρυγίας 12, ΤΚ: 12133, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Διεύθυνση

2105737546

Τηλέφωνο

6974552457

Κινητό

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

Καθαρισμοί χώρων & Απομάκρυνση μπαζών - Αποξηλώσεις - Χωνιά.
 

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2004 και λειτουργεί τα τελευταία 10 χρόνια στο Περιστέρι - Αθήνα παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στον καθαρισμό χώρων, τις αποξηλώσεις και την αποκομιδή - απομάκρυνση μπαζών.
 

Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ο μηχανολογικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία στο χώρο, είναι η εγγύηση για την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό στα έργα που αναλαμβάνουμε.

Η αποξήλωση – απομάκρυνση μπαζών πραγματοποιείται άμεσα, με ειδικά μηχανήματα από το έμπειρο προσωπικό μας ώστε όλες οι ακόλουθες εργασίες να γίνουν με ασφάλεια και χωρίς καμία καθυστέρηση.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας εργασίας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, με συνέπεια και σεβασμό στο περιβάλλον και στον πελάτη.

 

Αναλυτικά, αναλαμβάνουμε στο Περιστέρι - Αθήνα αλλά και στην ευρύτερη περιφέρεια της Αττικής:
 

Κάθε τύπου καθαρισμούς χώρων: κτιρίων, οικοδομών, αρχικοί καθαρισμοί κτιρίων έπειτα από οικοδομικές εργασίες, οικοπέδων, κήπων, πολυκατοικιών, σχολείων, νεόδμητων διαμερισμάτων, μεζονετών, αποθηκών, επαγγελματικών χώρων, εταιριών, καταστημάτων, γραφείων και χώρων στάθμευσης – parking
Αποξηλώσεις - αποκομιδή μπαζών: κατεδαφίσεις μεταλλικών κτιρίων, χρήση χωνιών, μεταφορά απορριμμάτων - μπαζών από σπίτια – κτίρια - οικόπεδα, αποψίλωση οικοπέδων, αποκομιδή μπαζών και σκουπιδιών, γκρεμίσματα κάθε τύπου, αποξηλώσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

 

Τηρούμε τις αυστηρότερες προδιαγραφές και εγγυώμαστε την έγκαιρη και αξιόπιστη ολοκλήρωση κάθε έργου.
 

Κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία της εποχής και με σεβασμό προς τους πελάτες μας, προσφέρουμε υπηρεσίες χαμηλού κόστους αλλά υψηλής ποιότητας ξεχωρίζοντας από τις υπόλοιπες εταιρείες για τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητά μας.


Photo Gallery

Σχόλια

comments powered by Disqus

Εξυπηρετεί:

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Βρείτε μας και εδώ