Ηρώων Πολυτεχνείου 59 (3ος όροφος) , ΤΚ: 18535 Διεύθυνση ΠΕΙΡΑΙΑΣ Περιοχή 2104177611 Τηλέφωνο 6974352770 Κινητό 2104177611 Fax Website
Λίγα Λόγια

Η Βασιλική Αρβανίτη σπουδασε στη Θεσσαλονίκη. Υπήρετησε το αγροτικό της στην Κεφαλλονιά. Εργάστηκε στα νοσοκομεία Κεφαλλονιάς, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Ρίου Πατρών, και το Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά. Έλαβε υποτροφίες από την" Ελληνική Εταιρία Μελέτης του Ήπατος" και από το "Ίδρυμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής -ΕΛΙΓΑΣΤ". Έκανε έρευνα και εξειδικεύτηκε στο τμήμα μεταμοσχεύσεων ήπατος του νοσοκομείου Royal Free Hospital του Λονδίνου.
 

Είναι υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών.

Από το 2009 ιδιωτεύει στον Πειραιά. Μέχρι το 2012 ήταν υπέθυνη του ηπατολογικού τμήματος του θεραπευτηρίου Μετροπόλιταν. Από το 2013 ως το 2015 συνεργάστηκε με το δίκτυο γιατρών SOS.

Είναι συνεργάτης της γενικής κλινικής Πειραιά "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ", της "ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗΣ" Πειραιά, του θεραπευτηρίου "ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ". Έχει πολλές παρουσίες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και σεμινάρια. Εχει γράψει πολλά άρθρα σε ελληνικά και ξένα περιοδικά.
 

Ασχολείται και με τις εναλλακτικές θεραπείες (Reiki, Thetahealing).

Αυτό που πιστεύει  είναι πως δεν μπορούμε να είμαστε σωματικά υγιείς, αν δεν είμαστε και ψυχικά. Για το λόγο αυτό δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην ψυχολογία των ασθενών.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα www.peptiko.com

 


Tags: δυσκοιλιότητα, γαστρεντερολογος, ηπατολογος, πεπτικό, γαστροσκόπηση, κολονοσκόπηση, στομάχι, έντερο, ενδοσκόπηση, παλινδρόμηση
Χάρτης
ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  
Facebook
Λεπτομέρειες
Ανοιχτό Τώρα: Ναι
Ωράριο / Ημέρες:
Δευτέρα: -
Τρίτη: -
Τετάρτη: -
Πέμπτη: -
Παρασκευή: -
Ωράριο / Ώρες Δέχεται κατόπιν ραντεβού
Περιοχές που εξυπηρετεί ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Πρόσβαση σε ΑΜΕΑ Ναι
Wifi Ναι
Website www.peptiko.com
Facebook Link Σελίδα Facebook