Θηβών 186 , ΤΚ: 12134 Διεύθυνση ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Περιοχή 210-5778583 Τηλέφωνο 6988-194802 Κινητό friendly URL
Προσφορές 1
Λίγα Λόγια

Μετά από 14 χρόνια ενεργής θεραπευτικής δραστηριότητας, στον χώρο της Ποδολογίας, και ως Ακαδημαϊκός ποδολόγος (νομικά μόνο ένας ακαδημαϊκός έχει δικαίωμα να διδάξει!) στον χώρο της εκπαίδευσης, συμπέρανα ότι, υπάρχουν επαγγελματίες στον χώρο του πεντικιούρ, που πραγματικά ασχολούνται με αγάπη πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς τους.

Σαν επακόλουθο του επαγγελματισμού τους, και της συνεχούς αναζήτησης τους ως προς περισσότερες δεξιότητες και γνώσεις στην δουλεία τούς, έχουν την ανάγκη κάποιων ουσιαστικά περιεκτικών μαθημάτων πάνω στην Ποδολογία.


Μαθήματα μέσα από τα οποία θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τούς, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν προβλήματα ποδιών, πού μέχρι τώρα δεν αναλάμβαναν και παρέπεμπαν αλλού.


Όπως προβληματικά νύχια και θεραπείες αυτών (Ονυχοκρύπτωση - Ελικοειδές νύχι  - Ορθονυχία με την μέθοδο του υαλονάρθηκα BS spange  - Παχυονυχία - Γυπονυχία )
 Καθώς και προβλήματα τού δέρματος των ποδιών (Καλοί - Τύλοι - υπερκερατώσεις - σκληριές). Παρασκευή διαχωριστικής μεσοδαχτύλιας σιλικονής , που βοήθαει τόσο στην αποθεραπεία της ονυχοκρύπτωσης όσο και στην αποθεραπεία των μεσοδακτύλιων κάλων!
 Και τελευταία αλλά απαραίτητη περιποίηση διαβητικού ποδιού!


Αυτοί οι επαγγελματίες του χώρου λοιπόν, μη έχοντας τον απαιτούμενο χρόνο για μια ολοκληρωμένη μαθητεία των 4 χρόνων, προσπαθούν να βρουν μια λύση.

Την λύση λοιπόν την βρήκα σε μία φόρμουλα διδακτικών ωρών, πολύ περιεκτικών στην οποία  δίνεται θεωρεία, πρακτική και κατάλληλη καθοδήγηση σε εφαρμογές κλειδιά της Ποδολογίας, μέσα σε ολιγομελή τμήματα  (3 - 5 ατόμων) έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να βοηθήσω έναν, προς έναν να αποκτήσει πραγματικά εφόδια και προβάδισμα,  στην ανταγωνιστικότατη οικονομικά αύτη περίοδο πού περνά η χώρα μας,  με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό!

Δεν θα υπάρχει περιστατικό που θα παραπέμψετε αλλού μετά από αυτό το σεμινάριο! Θα είστε ικανότατοι από μόνοι σας να βοηθήσετε πλέον τον πελάτη σας. Τα εφόδια θα τα έχετε!


Το σεμινάριο είναι διήμερο (Σαββάτο και Κυριακή) σε άρτια εφοδιασμένη διδακτική αίθουσα με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και αναλώσιμα τα οποία θα χρειαστούν! Και πραγματοποιούνται σε ιδιωτική σχολή ελευθέρων σπουδών στον σταθμό τού μετρό Άγιος Αντώνιος στο Περιστέρι.

Γιατί .....Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!  και εσείς πλέον θα έχετε το Άριστον!


Πληροφορίες : Τηλ. 210 5778583   Κιν. 6988194802
                                                         
                                                                   ΠΕΡΣΑ ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ                 
                                             ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΠΟΔΟΛΟΓΟΣ

 


Tags: Ποδολόγοι, Σεμινάρια Ποδολογίας, Σεμινάρια ποδολογίας Πέρσα Μιχαλάτου, Εφαρμογές Ποδολογίας, σεμιναρια ποδολογια Περιστερι, σεμιναρια για θεραπειες ακρων, ακαδημαϊκη ποδολογος, Σεμινάρια θεραπείας νυχιών
Προσφορές
από 17/01/2017 έως 05/03/2017
Προσφορά 150€

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΠΟΔΟΛΟΓΟΣ - ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ ΠΕΡΣΑ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ

Κυριακή 5/03 σεμινάριο: Τεχνικές αφαίρεσης κάλων με ποδολογικό τρόπο. Τιμή συμμετοχής 150€

210-5778583 Τηλέφωνο Θηβών 186 TK 12134 Διεύθυνση
Video


Χάρτης
ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  
Facebook
Λεπτομέρειες
Περιοχές που εξυπηρετεί ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Facebook Link Σελίδα Facebook
Youtube Youtube Channel
comments powered by Disqus