Χρυσάνθου 10 & Αβέρωφ 54 (έναντι 16ο δημοτικού σχολείου) , ΤΚ: 12136 Διεύθυνση ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Περιοχή 2105726192 Τηλέφωνο 6932660290 Κινητό 2105726192 Fax Website
Λίγα Λόγια

19

χρόνια

σε λειτουργία

  • Ειδικές Εκτυπώσεις
  • Αυτοκόλλητα P.V.C. Ανεξίτηλα
  • Διαφημιστικά Επιχειρήσεων
  • Τετραχρωμίες
  • Πινακίδες Μεταλλικές & Plexiglass
  • Διαφημιστικά Μπλουζάκια
  • Εκτυπώσεις Ταμπόν
  • Θερμομεταφερόμενες Στάμπες
  • Φόρμες Εργασίας
  • Τελάρα Μεταξοτυπίας

 

Η ZAGORIS PRINT, εταιρεία μεταξοτυπίας ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1998, έχοντας ως όραμα την σύσταση μιας σύγχρονης μονάδας που καλύπτει όλα τα ειδή της τέχνης που λέγετε με στόχο την προβολή της δικής σας επιχείρησης.

Η πολυετής εμπειρία των στελεχών της στο χώρο της εκτύπωσης και του διαφημιστικού δώρου σε συνδυασμό με την εμπειρία της την ευρηματικότητα, την όρεξη για εργασία που
την διακρίνει την καθιστούν μια από τις ανερχόμενες εταιρείες στο χώρο της.Η ZAGORIS PRINT όχι μόνο ακολουθεί τις εξελίξεις στην τέχνη της μεταξοτυπίας αλλά συνεχώς αναβάθμιση της παροχές υπηρεσίας της. Θερμομεταφερόμενες στάμπες - Τελάρα μεταξοτυπίας - Ειδικές εκτυπώσεις - Μεταξοτυπίες - Αυτοκόλλητα PVC ανεξίτηλα - Διαφημηστικά μπλουζάκια - Πινακίδες μεταλλικές και plexiglass - Διαφημηστικα επιχειρήσεων - Εκτυπώσεις Ταμπον. Ψηφιακές Εκτυπώσεις κ.τ.λ.] αλλά δημιουργεί, προσφέρει πάντα νέες ιδέες και προτάσεις.

 

Μεταξοτυπία σε επίπεδα υλικά

Αυτοκόλλητα

Τυπώνουμε αυτοκόλλητα pvc σε οποιοδήποτε σχήμα, με μέγιστη διάσταση 70x100cm. Τα αυτοκόλλητα pvc χρησιμοποιούνται για διαφημιστικούς σκοπούς, για σήμανση χώρων και σε άλλες εφαρμογές.

Φύλλα PVC
Τυπώνουμε με μεταξοτυπία φύλλα PVC σε γυαλιστερή ή ματ εκτύπωση πάχους 0,3 του χιλιοστού έως και πάχους 1mm σε ό,τι απόχρωση pantone θέλετε. Τα φύλλα PVC χρησιμοποιούνται για κάρτες, πινακίδες, σημάνσεις σε χώρους, ενημέρωση και προειδοποίηση σε ανελκυστήρες.


Φύλλα πολυπροπυλένιο
Τυπώνουμε μεταξοτυπία φύλλα πολυπροπυλενίου διαστάσεων φύλλου 70x100cm και πάχους 1mm. Το υλικό αυτό χρησιμοποιείται για εξώφυλλα τετραδίων, τιμοκαταλόγους και σε άλλες βιομηχανικές εφαρμογές.

Plexiglass ακρυλικά
Τυπώνουμε μεταξοτυπία σε Plexiglass διαστάσεων μέχρι 70x100cm σε ότι απόχρωση επιθυμείτε και σε οποιαδήποτε πάχος. Το υλικό αυτό χρησιμοποιείται για φωτεινές επιγραφές, διαφημιστικές πινακίδες, σημάνσεις χώρων κλπ.

Ξύλο
Τυπώνουμε μεταξοτυπία μέγιστου διάστασης 70x100cm σε ξύλινες επιφάνειες σε οποιαδήποτε απόχρωση pantone.

Φύλλα Αλουμινίου
Τυπώνουμε μεταξοτυπία σε αλουμίνιο διαστάσεων 70x100cm σε οποιοδήποτε σχήμα θέλετε & πάχος. Το υλικό αυτό χρησιμοποιείται σε πινακίδες, ταμπέλες, σημάνσεις χώρων, ταμπελάκια προδιαγραφών και στοιχείων σε μηχανήματα κ.α.
 

Χαρτόνια
Τυπώνουμε με μεταξοτυπία χαρτόνια  διαστάσεων φύλλου έως 70x100cm και πάχος έως 1cm. Τα μελάνια που χρησιμοποιούμε ποικίλουν ανάλογα με την εφαρμογή, με ματ ή γιαλιστερή απόδοση, αποχρώσεις Pantone, βερνίκια, glitter και μελάνια τύπου ξυστό.

 

Απευθείας ψηφιακή εκτύπωση σε μπλουζάκια (D.T.G. Printing)

Οι Κρίσιμες εποχές επιτάσσουν προσαρμογή στις νέες συνθήκες, γι΄αυτό κύριο μέλημα μας αποτελεί στην αναζήτηση νέων προϊόντων υψηλής ποιότητας και ταυτόχρονα προσιτής τιμής.


Για το λόγω αυτό σας προτρέπουμε να απευθυνθείτε σε μας και είμαστε βέβαιοι πως θα βρούμε την καλύτερη λύση προτείνοντας σας δημιουργικές ιδέες ,ειδικές κατασκευές, ώστε να καλύψουμε οποιοδήποτε πιθανή ανάγκη σας.

Σας διαφημίζουμε και τυπώνουμε με την σκέψη σαν να είμασταν εμείς οι πελάτες σας!!

Συνεργάτες μας το κολέγιο Deree.


Tags: plexiglass, Εκτυπώσεις σε μπλουζάκια, Promo Print, Θερμομεταφερόμενες στάμπες, Ειδικές Εκτυπώσεις, Αυτοκόλλητα P.V.C. Ανεξίτηλα, Πινακίδες Μεταλλικές, Εκτυπώσεις Ταμπόν, εκτύπωση σε Φόρμες Εργασίας, εκτύπωση διαφημιστικών δώρων, Πινακίδες Led
Video
Χάρτης
ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  
Facebook
Λεπτομέρειες
Ανοιχτό Τώρα: Ναι
Ωράριο / Ημέρες:
Δευτέρα: -
Τρίτη: -
Τετάρτη: -
Πέμπτη: -
Παρασκευή: -
Περιοχές που εξυπηρετεί ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΙΛΙΟΝ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Πρόσβαση σε ΑΜΕΑ Ναι
Χώρος Parking Ναι
Wifi Ναι
Facebook Link Σελίδα Facebook
comments powered by Disqus