Ταξιαρχών & Γρ. Λαμπράκη 154, Υποκατάστημα: 28ης Οκτωβρίου 125 Νίκαια , ΤΚ: 18121 Διεύθυνση ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Περιοχή 2104925130 Τηλέφωνο 6985026088, 24ωρο 6945200056 Κινητό friendly URL
Λίγα Λόγια

Ενεχυροδανειστήριο.
Άμεσα Μετρητά με κρατική άδεια.
 

Το ενεχυροδανειστήριο μας λειτουργεί με κρατική άδεια, πολύχρονη εμπειρία και εγγύηση για τις καλύτερες τιμές.

 

Χρυσαφικά και πολύτιμες πέτρες αγοράζονται και κοστολογούνται στην τιμή του χρυσού. Η πώληση των κοσμημάτων και των πολυτίμων αντικειμένων που έχεις στη διάθεσή σου ή φυσικά και η ενεχυρίαση, είναι πολύ σοβαρές υποθέσεις που απαιτούν γνώσεις, εχεμύθεια και σοβαρότητα.
 

Ειδικά στις μέρες μας που τα καταστήματα "ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ" έχουν ξεπηδήσει κατά εκατοντάδες, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε παραπλανητικές διαφημίσεις-δηλώσεις για δήθεν υψηλότερες τιμές της αγοράς κτλ. Η τιμή του χρυσού είναι μια και καθορίζεται από τους επίσημους δείκτες, οι οποίοι και μεταβάλλονται καθημερινώς ακόμα και μέσα στην ίδια ημέρα.
 

Προσέξτε που πουλάτε τα κοσμήματά σας ή που τα ενεχυριάζετε, ελέγχετε τις νόμιμες άδειες του κάθε καταστήματος και πάντα να ρωτάτε για τους λεπτομερείς όρους της κάθε συναλλαγής. Εμείς έχουμε γνώμονα πάντα τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη, τον συμβουλεύουμε και του προτείνουμε ευέλικτες λύσεις όπου εκείνος αποφασίσει ότι τον συμφέρει.
 

Όλες οι συναλλαγές γίνονται με ασφάλεια και εχεμύθεια. Παίρνετε αμέσως μετρητά είτε για πώληση κοσμημάτων, είτε για Ενέχυρο του οποίου την διάρκεια και τις δόσεις εξόφλησης τις ρυθμίζετε εσείς με βάση τις ανάγκες και τις δυνατότητες σας. Πάντα περιμένουμε τους πελάτες μας ακόμα και όταν καθυστερούν για προσωπικούς λόγους και είμαστε σε επικοινωνία μαζί τους για την ασφάλεια της συναλλαγής τους. Τα αντικείμενα φυλάσσονται όλα σε θυρίδες τραπεζών και έτσι υπάρχει 100% ασφάλεια.

 

Πραγματοποιούμε επίσης και ενεχυριάσεις πολυτελών αυτοκινήτων και σκαφών.

 

Σας περιμένουμε κοντά μας να συζητήσουμε ότι σας ανησυχεί και προβληματίζει και να δώσουμε έντιμες και αξιόπιστες λύσεις με αμοιβαίο όφελος και χωρίς καμία απολύτως εκμετάλλευση.


Tags: Αγορά Χρυσού Κορυδαλλός, Αγορά Χρυσού, Ενεχυροδανειστήρια Κερατσίνι, Ενέχυρα Κορυδαλλός, Πώληση χρυσαφικών, πώληση ρολογιών, πώληση πολύτιμων λίθων, αγορά χρυσαφικών Κορυδαλλός, Κεντρικό Ενερυχοδανειστήριο Κορυδαλλού
Χάρτης
ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  
Λεπτομέρειες
Περιοχές που εξυπηρετεί ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
comments powered by Disqus