Αξαρίου & Αγ. Κηρύκου 42, (500m από το σταθμό του Μετρό Ανθούπολη) , ΤΚ: 12135 Διεύθυνση ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Περιοχή 6936617701 Τηλέφωνο 2111165526 Fax Website
Προσφορές 1
Λίγα Λόγια

30

χρόνια

σε λειτουργία

Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών.
 

Judo
To Judo παρουσιάστηκε σαν ένα μοντέρνο άθλημα το 1882 στην Ιαπωνία από τον καθηγητή Jigoro Kano, ο οποίος ήταν βαθύς γνώστης της μοντέρνας παιδαγωγικής και των ιδανικών της φυσικής αγωγής. Το Judo είναι ένα άθλημα που έχει σαν βάση την έννοια της ευγένειας (Judo=Ο δρόμος της ευγένειας) και είναι ο τρόπος που επιτρέπει την πιο αποτελεσματική χρήση της σωματικής και πνευματικής δύναμης. Σήμερα το Judo έχει αναπτυχθεί σε ένα μοντέρνο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ (από το 1964 στην Ολυμπιάδα του Τόκυο), με συγκεκριμένους, αυστηρούς κανονισμούς, οι οποίοι εδραιώθηκαν ύστερα από πολύ μελέτη και σκέψη.

 

Ju-Jitsu
Η τέχνη της ευγένειας. Η μητέρα πολλών μαχητικών τεχνών, είναι ίσως η μόνη που περιλαμβάνει τα πάντα.

 

Karate
Η ιστορία του χάνεται στα βάθη των αιώνων. Παρ’ όλα  αυτά, ο σύγχρονος τρόπος ζωής αναζήτησε σε αυτό την πλήρη αρμονία του σώματος και τον απόλυτο έλεγχο με τη σωματική άσκηση. Για κάποιους είναι κουλτούρα, για άλλους αυτοάμυνα και για κάποιους άλλους απλά γυμναστική και εκτόνωση από την καθημερινότητα.

 

Παγκράτιο
Η αρχαία ελληνική τέχνη αναβιώνει.
Οι νέοι βιώνουν ξανά την εμπειρία της τέχνης του Παγκρατίου και τις απίστευτες αντοχές που είχαν οι παγκρατιστές πρόγονοί τους, πριν από 2500 χρόνια. Με απίστευτους συνδυασμούς αποτελεσματικών λακτισμάτων, την κάνει την πιο ανερχόμενη πολεμική τέχνη της εποχής μας.


Tags: πολεμικές τέχνες, Τζούντο, Soo Bahk do -Tang Soo do, Jiu - Jitsu Ju - Jitsu, Pangration, Self Defence, Αττικός Α.Ο., Αθλητικος σύλλογος Αττικός, σχολή πολεμικών τεχνών Περιστέρι, Σχολές Καράτε Περιστέρι, Judo Περιστέρι, Ju-Jitsu Περιστέρι
Προσφορές
από 28/09/2016 έως 30/09/2017
Προσφορά

ΑΤΤΙΚΟΣ Α.Ο.

Ελάτε να γνωρίσετε τον κόσμο των πολεμικών τεχνών! Judo, Karate, Ju-Jitsu, Παγκράτιο 4 Στυλ με 1 Συνδρομή!

6936617701 Τηλέφωνο Αξαρίου & Αγ. Κηρύκου 42, (500m από το σταθμό του Μετρό Ανθούπολη) TK 12135 Διεύθυνση
Έντυπα

 ΑΤΤΙΚΟΣ Α.Ο.
Χάρτης
ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  
Facebook
Λεπτομέρειες
Ανοιχτό Τώρα: Όχι
Ωράριο / Ημέρες:
Δευτέρα: -
Τρίτη: -
Τετάρτη: -
Πέμπτη: -
Παρασκευή: -
Περιοχές που εξυπηρετεί ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Χώρος Parking Ναι
Facebook Link Σελίδα Facebook
comments powered by Disqus